Our diary #313

De eerste schoolweek zit er weer op, net zoals mijn eerste werkdag! De meiden zijn lekker gestart in groep 7 en groep 3 en komen al de hele week dolenthousiast thuis, superfijn. Op naar een nieuwe week!

Vorige week waren de meiden bezig met het maken van een grabbelton. Ze zochten allemaal kleine cadeautjes bij elkaar en pakten alles zelf in, zo schattig.

Om de vakantie af te sluiten aten we vorige week zondag mini broodjes knakworst. Lekker voor aan tafel, voor de tv nu het nog kan. Binnenkort komen er nieuwe meubels dus dan mag het niet meer haha.

Maandag bracht ik een heel blij meisje naar school. Ze had er zo ontzettend veel zin in! Al de hele week komt ze enthousiast terug uit school en alles is leuk 🙂

Ik mocht ook mijn eerste sportles weer geven na mijn vakantie. Die voelde ik wel naderhand haha.

Hoewel Aukje niet zo’n zin had om weer naar school te gaan, kwam ze toch enthousiast thuis. Ze moest in de ochtend haar naam zoeken, kijk nou hoe leuk de juf dat had gedaan!

Ik reed nog even naar Kruidvat waar ze mijn favo haarmasker in de actie hadden.

Aukje zit zo graag aan onze nieuwe eettafel, zo gezellig!

Donderdag kreeg ik een MRI scan van mijn hoofd, voor die steken. De scan ging goed, nu wachten op de uitslag.

En vrijdag had ik dan mijn eerste werkdag bij Bath – Personal Swim Training. Ik werd welkom geheten met een bloemetje, zo superlief! Het was maar een korte dag, maar heb er helemaal zin in om na het weekend weer verder te gaan.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.