Our diary #347

Afgelopen week was voor de verandering eens een keer niet heel erg druk. Ik had wel wat gezellige afspraken in de avonden maar daar heb ik precies nul foto’s van dus het wordt wederom geen heel spannende diary 😉

Zondagmiddag speelden we een spelletje, we hebben het niet afgemaakt maar toen we stopten stond ik voor dus ik vind dat ik gewonnen had 😉

’s Avonds ging ik met Aukje naar het Parktheater, waar de dansschool van mijn zusje Noortje een show gaf. Het was zooooo gaaf! Enorm trotse grote zus hier hoor!

Maandagavond aten we lekker makkelijk wraps. Maken we vooral Aukje altijd erg gelukkig mee.

Dinsdag werden de grijze haren weer even onder handen genomen.

En in de middag gingen we alvast de juffen van Emmi’s klas bedanken voor het fijne schooljaar. We maakten een ladder en hingen hieraan allemaal parapluutjes met daar dan weer alle kinderen van de klas aan vast. Aju paraplu!

’s Middags werd er nog wat aangerommeld in huis en hadden we het rapportgesprek van Emmi.

Woensdag ging Aukje met een vriendinnetje naar de winkels en kwam terug met het meest nutteloze ding ever haha.

En ondanks dat het buiten behoorlijk klef en heet was, ging ik in de avond toch naar de sportschool voor twee sportlesjes.

Donderdag hoefde ik niet te werken maar mijn ouders wilden de meisjes toch graag zien, dus een vrije middag voor mij en wederom een knutselmiddag voor Aukje en Emmi.

’s Avonds ging ik gezellig uit eten met twee lieve vriendincollega’s en zoals altijd verlieten we weer als laatste het restaurant.

Vrijdag ging Emmi op schoolreisje, dus ’s middags gingen Aukje en ik haar gezellig weer ophalen.

Zaterdagochtend schoot Emmi mijn filmrol weer vol met selfies haha, gek ding.

In de middag werden de haren weer gevlochten (en bij Aukje in bubblebraids gedaan) want ze mochten optreden met hun dansteams. Zo trots weer! Jammer dat ik er niks van kan delen, maar ze hebben allebei echt staan stralen op het podium!

Komende week staat alweer de laatste schoolweek voor de deur. Nog één week groep 3 voor Emmi en groep 7 voor Aukje en dan hebben ze lekker zes weken vakantie! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.