Draagdinsdag tag

Dragen, ik kan het echt iedereen aanraden. Zeker bij een tweede of derde kindje. Helaas ontdekte ik het bij Aukje te laat, maar dat heb ik bij Emmi ruimschoots ingehaald! Ik werd door Marjo getagd voor deze draagdinsdag tag die bedacht is door Mary-Lou

Knopen of klikken?
In het begin vond ik knopen fijner. Dat zat voor mijn gevoel lekkerder voor Emmi. Nu klik ik liever. Thuis gebruik ik de draagzak nog zelden trouwens, maar als ik op pad ga dan neem ik hem altijd mee.

Buik of rugdragen?
Ik heb zowel Aukje als Emmi nog nooit op mijn rug gehad. Nu lijkt rugdragen me erg ongezellig, maar aan de andere kant geeft het natuurlijk wel wat meer vrijheid. Over een tijdje maar eens proberen.

Nieuw of tweedehands?
Nieuw. Ik hou niet zo van tweedehands.

YouTube of draagconsult?
Draagconsult sowieso! Ik heb samen met een vriendin een draagconsult gevolgd toen ik nog zwanger was. Vooraf vroeg ik me af of dat wel zinvol was, achteraf kan ik die vraag met een volmondig “ja” beantwoorden. Wat was dat fijn en wat heb ik daar veel aan gehad!draagdoek of draagzakWat is je favoriete draagmiddel?
De Tula Ffree To gGrow. Je doet hem heel makkelijk om en hij groeit met je kindje mee. Ideaal! En hij zit ook nog eens lekker.

Wat is je favoriete knoop?
Ik deed altijd maar één knoop en ik heb dus serieus even op moeten zoeken hoe hij heet haha. De front wrap cross carry dus.

Wat is je favoriete accessoire?
Mijn telefoon gaat altijd mee in het zakje onderin de Tula en aan een gesp hangt vaak een speentje voor Emmi. Altijd handig om bij je te hebben!

Wat is je favoriete (web)shop?
Ik heb geen favoriete shop, maar volgens mij heb ik mijn Tula gekocht bij Dragen enzo.

Wat is je favoriete draagterm?
Uhm? Geen idee…Wat ik nog graag wil kopen:
Een draagjas, maar aan de andere kant twijfel ik of dat nu nog zinvol is. En eigenlijk moet ik mezelf ook wel inhouden om niet nog een mooie groene Tula te kopen. Eentje is genoeg toch?

Wat ik nog graag wil doen:
Uitzoeken vanaf wanneer je de Tula op je rug gaat gebruiken en hoe ik daar dan Emmi in hemelsnaam in krijg haha.

Wat ik nog graag wil zien:
Hoe je je kindje dus op je rug krijgt, zowel in een doek als in een zak.

Wat ik nog graag wil zeggen:
Ik kan het echt iedereen aanraden om te dragen! Vooral als je al een (of meer) kindje(s) hebt. Wij hebben twee kindjes die in het begin erg slecht in bed sliepen en dan is dragen ideaal. Je kan toch gewoon je dingen doen en je kindje kan lekker bij jou slapen. En het is gewoon gezellig en fijn!

Dan tag ik nu Tamara, Odile en Maaike, leuk als jullie deze tag over willen nemen.

Heb jij je kindje ook gedragen?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.