Mijn babyshower (en tips!)

babyshowerMijn babyshower… Inmiddels alweer bijna twee jaar geleden, maar ik weet nog precies wat we gedaan hebben! Mijn zus en vriendin hebben het geregeld en ik wist echt van niks… Nou ja, bijna dan… 😉 .

babyshowerOngeveer een maand voor mijn uitgerekende datum zou ik met een vriendin naar een soort party gaan, waar ze allemaal leuke dingetjes voor kinderen zouden hebben. Het was nogal een vaag verhaal, dus helemaal geloofde ik haar al niet haha. Vlak voordat we gingen, wilde ze nog even de babykamer bekijken, “want die had ze nog niet gezien”. Toen we naar boven gingen vond ik het al gek dat de deur van de babykamer dicht was, maar eenmaal binnen bleek waarom… Iedereen had zich daar verstopt voor de babyshower! Jeej!

Nadat ik iedereen gekust en geknuffeld had gingen we lekker high tea-en. Ondertussen mocht ik de cadeautjes uitpakken die iedereen had meegenomen. Super leuk natuurlijk! En het was ook echt super gezellig! Al kwebbelend (een kippenhok is er niks bij 😉 ) kwam ik bij het volgende cadeau… Een bellypaint. En direct op dat moment! Dus met alle vriendinnen om me heen werd mijn buik mooi beschilderd, terwijl de rest ondertussen nog wat kon snoepen van de hapjes en verder kon kletsen. Het was een erg geslaagd middagje!

Ik zelf ben ook echt iemand die graag dit soort dingen wil organiseren voor vriendinnen, ik hou ervan! Maar helaas zijn mijn vriendinnen op dit moment niet zwanger, dus ik moet mijn inspiratie nog even bewaren haha.babyshowerMisschien zijn er in jouw omgeving wel vriendinnen die een kindje verwachten, dan is het natuurlijk super leuk als jij een babyshower voor hen organiseert! Hoe je dat moet doen is eigenlijk heel simpel, denk aan je vriendin en aan wat zij leuk zou vinden. Misschien heb je nog een lijst van het vrijgezellenfeest met namen (misschien ook niet, dan moet je de partner er even bij betrekken…) en vraag eventueel ook aan de rest of ze ideetjes hebben. Het is leuk als iedereen een cadeautje meeneemt, je kunt spelletjes doen (bijvoorbeeld de naam en de datum raden) en uiteraard horen er ook lekkere hapjes bij.

Weet je nou echt niet hoe je zoiets moet regelen, dan kan je terecht bij Westwing. Zij hebben een nieuw concept dat jou op weg helpt om de perfecte gastvrouw te worden. Ideeën over cadeaus, hapjes, decoratie en spelletjes, kortom alles wat je nodig hebt voor een perfecte babyshower! Neem er gerust eens een kijkje, ik weet zeker dat ze je zullen inspireren!babyshowerHeb jij zelf een babyshower gehad? En heb je er al eens één georganiseerd?

samenwerking2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.