De leukste muurdecoratie voor op de kinderkamer

muurdecoratieLetters zijn een hot item. Je kan geen winkel binnenlopen zonder dat er letters te koop zijn. Losse letters, of letters die al een woord vormen zoals “home” of “love”. Letters om neer te zetten en letters als muurdecoratie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar deze had ik nog nooit gezien…

Een tijdje terug kwam ik de Letterfee tegen op internet. Een winkel waar ze, je raadt het vast al, letters verkopen. Je kan er allerlei soorten letters kopen, houten letters, piepschuim letters, gekleurde letters en (met behang) versierde letters. Super leuk als muurdecoratie voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Toen ik zwanger was van Aukje vond ik het erg moeilijk om iets moois uit te zoeken voor aan de muur. Als ik toen van deze winkel af had geweten dan was de keuze makkelijk geweest! Maar wat ik extra leuk vind aan deze winkel is dat ze ook losse stukken behang verkopen. Je kan dus zelf losse letters bestellen en dan het behang kiezen dat je zelf leuk vindt, om zo je eigen (naam)letters te versieren. Super leuk toch! Of nog leuker, als je een babyshower wilt organiseren maar je weet niet zo goed wat je moet doen, bestel de letters van de naam van het kindje (mits je die weet natuurlijk…) en laat alle meiden een letter versieren. Erg origineel en leuk cadau voor de mama to be lijkt me!

Van de letterfee kregen wij de naam van Aukje opgestuurd. De piepschuim letters zijn roze geverfd en daarna aan de voorkant versierd met wit met fuchsia roze behang. Past perfect bij de kamer van Aukje, die zit vol met fuchsia roze details! Omdat de letters van piepschuim zijn, kan je ze makkelijk aan de muur ophangen. Ze zijn namelijk superlicht en vallen dus niet snel naar beneden. Bij je bestelling krijg je ook een aantal plakbuddy’s, maar ik moet eerlijk zeggen dat we daar niet genoeg aan hadden. Je hebt er wel meer dan één nodig per letter. (Edit: ik kreeg bericht van de Letterfee dat ze er voortaan meer buddy’s bij doen. Super service!)

Wil jij zelf ook van deze vrolijke letters bestellen? Dan heb ik nu een leuke actie want met de code AUKJE15 krijg je 15% korting op je bestelling (bij een bestelling vanaf € 15,-) Aanrader als je nog een leuk (kraam)cadeau of leuke muurdecoratie zoekt.

P.S. Heb je het het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?Bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.