Our diary #319

Wat vliegt zo’n week vakantie toch altijd voorbij hè? Ik heb gewoon gewerkt dus voor mij was het geen vakantie, maar de kinderen hadden geloof ik weer niks te klagen afgelopen week…

In het weekend willen de meiden vaak een lekker ontbijtplankje. We hadden nog wat lekkere dingen over van de avond ervoor, dus ze hadden geluk. Een lekker luxe brunch 😉

We gingen gezellig naar het tuincentrum voor een Halloween speurtocht. Het was megadruk, maar daar hadden de meiden gelukkig geen last van.

Tadaa! Kaarten ingeleverd.

Ik maak heus ook wel eens wat gezonds hoor 😉

Maandag was ik jarig en ik wilde heel graag even meubelshoppen. De meiden vonden het maar stom, maar als je jarig bent mag je kiezen toch. Gelukkig was er één winkel waar ze flink werden verwend. Gevulde koek, wat te drinken en een kleurplaat, de bofkonten!

Ik vond dit wel een stoel voor onze prepuber. Kan ze lekker afgezonderd scrollen op haar telefoon 😉

Om de meiden een beetje tegemoet te komen, gingen we lekker uit eten bij familierestaurant Charlie.

Lekkere verjaardagsburger!

De dag erna gingen we weer uit eten. Dit familierestaurant had een enorme speelzolder + kelder. Ze hadden alleen een beetje vreemd thema uitgekozen voor het spookhuis…

Volgens mij had ik deze nog niet hier gedeeld, maar de maand oktober loopt er weer een kortingscode bij Stronger. Code charlotte20 geeft je 20% korting op je bestelling.

Emmi kreeg van de juf een leesbingo mee voor in de vakantie. Nou dat hebben we geweten hoor, alle vakjes moesten natuurlijk worden afgevinkt.

Donderdag ging ik werken. Ik mag de kerstpakketten regelen, dus ik maakte een vragenlijst voor mijn collega’s om wat gerichter te kunnen gaan shoppen.

Ondertussen mocht Aukje een dagje met Maikel op pad. Ze gingen samen naar het Rijksmuseum der Oudheden. Aukje maakt voor school een werkstuk over Oud Egyptische Bouwwerken, dus dit vonden we een mooie aanvulling.

Ondertussen had Emmi het rijk alleen bij opa en oma en dus mocht de bofkont mee naar de nieuwe Paw Patrol film.

Toen ik thuiskwam had ik post van de Xcore opleiding. Geslaagd!

Vrijdag ging Aukje met een vriendin samen naar de bioscoop.

En ondertussen had ik een lunchdate met Emmi, zo gezellig!

Eenmaal weer thuis, moest er natuurlijk weer worden gelezen.

Aukje is niet echt een theoretisch kind, maar voor school moet ze een enorm theoretisch werkstuk maken. We proberen het dus wat praktischer te maken door onder andere het bezoekje aan het museum, en dit zo weer door te trekken in het werkstuk.

Zaterdag mocht Emmi met oma naar Meester Kikker in het Parktheater. Ondertussen ging ik met Aukje op pad, gezellig samen naar Steven Kazan.

Ze vond het echt superleuk en mocht naderhand ook nog even op de foto.

’s Avonds heeft ze echt uren aan tafel zitten rommelen, zo leuk!

En toen was de vakantie dus alweer voorbij. Vandaag gaan we nog gezellig naar Rapunzel en ook ga ik deze week nog wat leuks doen met Maikel, maar dat mag nog even geheim blijven… Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.