Our diary #133

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een diary klaar staat. We gingen vorige week naar de Efteling, waren de rest van de week lekker veel thuis en sloten de week af met een afscheid…

papier hier

Zaterdag gingen we naar de Efteling. De plog van deze gezellige dag kon je vrijdag al bekijken.

Zondag hadden we een rustig dagje thuis. We keken lekker naar de musical van Rapunzel op televisie en ik maakte geweldige foto’s van de twee dames die je misschien al wel op mijn Instagram voorbij hebt zien komen.

Maandagochtend brachten we eerst met z’n allen Aukje naar school.

Daarna deden we de wekelijkse boodschappen.

Even een spelletje spelen (en ja die jas van Maikel is inmiddels uitgewassen 😉 ) In de middag moesten Maikel en ik even werken op de Hoeve i.v.m. een koffietafel. Na schooltijd haalden we Aukje en Emmi weer op en de rest van de middag waren we lekker rustig thuis.

Dinsdag ging ik even met Emmi op zoek naar een broek voor de zwemles van Aukje. Die vonden we en we scoorden ook nog wat spulletjes voor Aukjes kinderfeestje van komende week.

Daarna was het tijd voor de was. Ondertussen speelde Emmi gezellig een spelletje bij mij aan tafel.

Na schooltijd kwam er een vriendinnetje spelen en omdat jet rustig was in de speelschuur mochten ze daar even lekker spelen.

Woensdag had Aukje studiedag en we hadden afgesproken dat we allemaal leuke dingen zouden gaan doen. Dat is gelukt! We bakten pepernoten.

Natuurlijk mochten de meisjes alles zelf doen.

Zo leuk!

En werd geknutseld (reviews binnenkort online) geknuffeld, er kwam nog een vriendinnetje spelen, mijn opa en oma kwamen op bezoek en…

Er werden 20 nageltjes gelakt. Top dagje!

Na het eten nog even oefenen met lezen, wat ze gelukkig ontzettend leuk vindt om te doen!

En ook nog even een potje leesbingo met papa.

Donderdag werd Emmi wakker bij opa en oma en ook daar werd al snel geknutseld. Ik ging ondertussen sporten en daarna aan het werk.

Emmi ging mee Aukje van school halen.

En ik haalde een vriend op uit het ziekenhuis.

Vrijdag namen we afscheid van de oma van Maikel en ’s avonds werd Aukje door mijn moeder opgehaald voor een logeerpartijtje.

Zaterdag ging ik even met Emmi naar de stad en ’s avonds ging ik naar Monique voor sushi en wijn. Komende week ben ik waarschijnlijk druk bezig met het voorbereiden van Aukjes kinderfeestje en verjaardag, dus volgende week staan er vast veel feestelijke foto’s in de diary. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.