Our diary #135

Het lijkt erop alsof ik elke week hetzelfde zeg, maar dit was alweer een drukke week haha. Ik had het tussen de bedrijven druk met het schrijven van gedichten, want gisteravond vierden wij al pakjesavond…

Vorige week zaterdag vierden we Aukjes zesde verjaardag. Zoals je gisteren misschien wel hebt gelezen is ze ontzettend verwend en ze heeft ontzettend genoten!

Zondagochtend werd er natuurlijk meteen met de nieuwe cadeaus gespeeld.

Aukje kan zo heerlijk knutselen!

Laat in de middag gingen we nog even naar het tuincentrum. De dames helemaal blij want er stond een draaimolen binnen.

“Mama ga jij ook even in de stoel dan maak ik een foto” Oké Aukje, wat jij wil 🙂

Samen met papa naar de huisjes kijken.

Nog meer rondjes in de draaimolen…

En naar de mini Efteling kijken. Kind was hier niet weg te slaan en kon hiernaar blijven kijken. Goedkoop dagje Efteling zo 😉

Ze bleef ook maar nieuwe dingen ontdekken!

Toen we haar eindelijk los konden maken van de mini Efteling mochten de meisjes zelf iets uitzoeken voor in hun eigen kerstboom. Ik ben vergeten om er een foto van te maken, die hou je van me tegoed!

Maandag weer boodschappen doen, zoals altijd. Alleen dit keer met een Pietje.

Eenmaal weer thuis wilde Pietje Emmi foto’s kijken. Ondertussen was ik aan het poetsen want dat was hard nodig.

Na schooltijd wilde Aukje weer met haar nieuwe speelgoed spelen. En nee, ze is niet in haar eenhoorn onesie naar school geweest hoor haha, die wilde ze meteen aan toen ze thuiskwam.

Nog even woordjes oefenen na het eten, Sinterklaasjournaal kijken en naar bed.

Dinsdag was Emmi weer verkleed als Pietje. Haar pop had een vieze luier dus die moest worden verschoond. De rest van de dag waren we druk met poetsen, opruimen, dichten, spelen en de was.

Woensdagochtend had ik eerst een fotoshoot, daarna haalde ik samen met Emmi Aukje weer van school en ze nam gezellig een vriendinnetje mee dus we hadden een volle lunchtafel. Pietje Emmi wilde, net zoals de grote meiden, zelf haar boterham smeren.

Toen het vriendinnetje weer weg was werd er nog even fijn gekleurd en daarna werd Emmi opgehaald voor een nachtje logeren bij opa en oma. ’s Avonds kwamen er gezellig een paar oud collega’s op visite en dat was zo gezellig dat ik geen tijd had om foto’s te maken.

Donderdagochtend, lekker ontbijten met een kopje zelf gezette speelthee 🙂

Ondertussen bracht ik Aukje naar school, ze mocht een rekenspelletje doen met lego.

En ik ging thuis aan het werk.

En terwijl ik druk was met dichten en bloggen was Emmi lekker aan het verven bij opa en oma.

Fijn spelen met het poppenhuis.

En lekker op de bank lunchen met een kaastosti, bofkont!

kneipp goodbye stress

Ondertussen was ik uitgenodigd voor de opening van de pop-up giftshop van Kneipp. In winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht kan je de komende twee weken terecht in deze prachtig ingerichte pop-up store voor de heerlijkste verwen cadeaus die je ook nog eens prachtig in kunt laten pakken. Als je in de buurt bent, geloof me, het is echt de moeite waard om er even een kijkje te nemen. De nieuwste lijn van Kneipp, Goodbye Stress, is er overigens ook verkrijgbaar.

Na afloop van het event at ik gezellig nog wat met Monique, voordat we de trein naar huis pakten.

Emmi vermaakte zich ondertussen met de pannen in de keuken bij oma en Aukje was een bofkont, want die mocht met een tante van Maikel mee naar Frozen 2! Toen ik ’s avonds thuiskwam lagen de meisjes al lekker te slapen, dus ik kon lekker met de beentjes omhoog op de bank, verder dichten.

Vrijdag was een drukke dag, ik pakte alle cadeaus in, maakten alle gedichtjes af en plakte ze op de goede pakjes, maakte nog twee fopcadeaus van Malle Pietje, schreef nog wat blogs, werkte mijn mail bij en ging tussen de bedrijven door toch nog even sporten.

Zaterdag mocht Aukje proefzwemmen voor diploma A en daarna was het bij ons al pakjesavond. Omdat Sinterklaas nou eenmaal niet overal tegelijk kan komen, was hij dit jaar als eerste bij ons 😉 Foto’s hou je van me tegoed, want vanwege de drukke zaterdag heb ik deze diary vrijdag al klaargezet. Vandaag ben ik aan het werk op de Hoeve, dus wederom een druk dagje.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.