Our diary #166

De laatste week voor de vakantie is aangebroken. Het was een vrij standaard week waarin we eigenlijk weinig bijzondere dingen deden…

Vrijdag was ik aan het werk op de Hoeve en kwamen de cadeautjes voor het doolhof en de kinderfeestjes binnen haha. Het was ontzettend leuk om alle dozen te openen en te bekijken wat er in zat. Om precies te zijn 10.002 stuks 🙂 dus daar kunnen we wel even mee vooruit.

Zaterdagochtend ging ik met de meisjes en mijn moeder naar een fietsenwinkel. Aukje kreeg een nieuwe fiets. Toen we weer thuiskwamen wilde Emmi natuurlijk ook even een stukje fietsen.

Tegen sluitingstijd wilden de meisjes even helpen met opruimen in de schuur. Helaas waren ze er al snel klaar mee, dus echt geholpen hadden ze niet haha.

En toen werd Aukjes nieuwe fiets bezorgd! 24 Inch gewoon, ze wordt zo groot!

Zondag koos Emmi weer eens haar eigen outfit uit. Ze ging knutselen en ondertussen maakten Aukje en ik het ontbijt…

Croissantjes!

Goed gelukt!

Maandag ging ik eerst sporten, daarna reed ik door naar de supermarkt en Maikel ging naar Ikea voor een kledingkast voor Emmi. Uiteraard werd de hulp van Mega Mindy ingeschakeld bij het in elkaar zetten van de kast 😉 ’s Avonds hadden we oudergesprek via Zoom, beetje raar wel hoor. Maar goed, Aukje is over naar groep 4, jeej!

Dinsdagochtend kwam ik beneden en trof ik deze twee zo aan. Zo schattig!

Daarna kwam er een perspakketje binnen, binnenkort eens testen!

Woensdagochtend speelden ze moeder en baby. De baby kreeg de melk uit mijn latte.

Nog even knutselen voordat ze weer naar school mocht.

Na schooltijd haalden we Aukje weer op, om haar vervolgens naar een kinderfeestje te brengen.

’s Avonds ging ik weer voor de eerste keer binnen sporten. Even wennen weer hoor, gelukkig was het niet zo druk en had ik alle ruimte voor mijn spullen.

Donderdag mocht ik weer juffen. Groep 7 🙂 Maar een half dagje want in de middag gingen alle kinderen kennismaken met hun nieuwe leerkrachten dus ik was overbodig.

Terwijl ik aan het werk was, verzorgde Elsa haar baby’s goed.

Flesje in de tuin.

Stukje wandelen. Moedertje hoor 😉

Vrijdag werkte ik weer op de Hoeve en na schooltijd werd Aukje door mijn moeder opgehaald voor een weekendje op de camping. Zaterdag houd je nog even tegoed, want ik had een gezellige date met Monique, Kimberly en Bregje dus deze diary heb ik vrijdag al gemaakt. De foto’s van zaterdag komen er dus volgende week bij 🙂 Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.