Our diary #171

Het ligt een beetje voor de hand om te zeggen dat het deze week te heet was om foto’s te maken, maar zo was het eigenlijk wel haha. We hadden weer een heerlijke week en gelukkig heb ik wel een paar foto’s gemaakt om te laten zien…

Vorige week zaterdag ging ik met de meisjes naar het strandbad. Het was die dag nog niet zo heet en dus ook niet zo heel druk daar, heerlijk!

Zondag kwam er een vriendin langs zodat ik haar op gang kon helpen met de Curly Girl methode. Ondertussen speelden de dames fijn samen.

Maandag gingen we al vroeg op pad.

We gingen aar et favoriete pretpark van de meiden, De Julianatoren!

Emmi vond het boekje dat we bij de ingang kregen erg leuk. Ze bleef maar bladeren en de verkleedkleding aanwijzen haha. Die vond ik alleen te duur voor de zomaar dus ze zal het voorlopig nog met haar Elsa jurk moeten blijven doen 😉

Dinsdag gingen we naar het papegaaiencentrum. Ik blijf het zo steeds noemen, maar tegenwoordig heet het gewoon Zoo Veldhoven.

Zo leuk!

Onze kinderen vinden dieren overigens niet zo boeiend, maar als ze ze (op afstand) eten mogen geven vinden ze het wel leuk. Dus ook de vissen hadden geluk 🙂

Even bij de flamingo’s kijken maar die doen eigenlijk ook niet veel dus daar waren ze ook zo klaar mee haha.

Na de dierentuin even snel een boodschap. Want leuk, al die frietjes en pannenkoeken in de vakantie, maar nu weer even een paar dagen groenten eten hoor.

Het was al aardig warm dus tijd voor verkoeling. Eerst even alles opblazen.

Geen idee waarom ik dit zwembad kocht want de dames willen er niet in.

O ja, lezen… Vanaf nu gaan we echt weer oefenen…

Tja en eigenlijk hingen we de rest van de week ook zo’n beetje in het water en dus maakte ik maar weinig foto’s. Ja, foto’s met snoetjes voor eigen gebruik 😉 Maar geen foto’s voor hier helaas. Volgende week weer! Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.