Our diary #176

Weekend! En wat voor eentje! Stiekem vind ik het heerlijk dat het weer lekker weer wordt, laat die zomer nog maar fijn wat langer duren! Volgende week vast weer een zomerse diary dus, deze week nog even wat minder zomers 😉

Vorige week vrijdag begon ik met een lesje Xcore, daarna douchen en mijn haren in de krul voor een gezellig weekend.

Maar voordat het zover was eerst nog even werken. Ik moest foto’s maken voor een campagne en kwam onderweg dit vieze beest tegen. Bah!

Toen de meisjes ’s avonds naar bed gingen trof ik deze drie zo aan, zo lief! Samen een filmpje kijken.

Zaterdag reed ik samen met een vriendin naar Duitsland, naar een vriend van ons. Zodra we in Duitsland waren gingen we eerst even naar de DM, wat inkopen doen 🙂 Garnier maskers die Curly Girl proof zijn en bij mij in de buurt niet te koop zijn (en al helemaal niet voor dit geld). En nee, niet alles is voor mij alleen haha.

De buit. Plus nog wat extra glutenvrije koekjes en tampons, omdat het daar echt stukken goedkoper was dan hier.

En terwijl ik heerlijk in de watten werd gelegd met lekkere wijn en heerlijke gerechtjes, genoten de meisjes bij mijn ouders. Ze gingen gezellig appels plukken.

Even spelen tussendoor.

En nog meer plukken.

Na het plukken nog fijn bij opa en oma spelen.

En samen winkeltje spelen. Zondag had ik me gigantisch verslapen, gelukkig konden de andere opa en oma op de meisjes passen totdat ik thuis was, super fijn!

Maandag was ik weer klaar voor een lesje Xcore.

Ik was een beetje vroeg dus stiekem een fotootje in de nog lege zaal.

Na schooltijd hadden we kennismakingsgesprek met de juf van Aukje, dus even in de speeltuin wachten totdat het tijd was.

Ze vonden het zo leuk, wij gaan eigenlijk echt te weinig naar de speeltuin.

Maandagavond gingen we uit eten met de schoonfamilie. Toen we binnenkwamen was het nog leeg maar al snel zaten alle tafeltjes vol.

Bijna altijd carpaccio als voorgerecht.

Dinsdag had Aukje een studiedag dus mocht ze mee boodschappen doen.

Daarna gingen we cakejes bakken.

Hier zie je meteen het verschil in onze dochters haha. Aukje wil netjes en precies werken, Emmi boeit het niet en vindt het leuker om het geknoeide glazuur op te likken.

’s Avonds lekker in bad en nog even oefenen met lezen. Ik moest vroeg weg want ik mocht weer een lesje Power geven 🙂 Zo leuk!

Woensdag maakte ik blijkbaar helemaal geen foto’s, dus door naar donderdag. Mijn moeder kwam een dagje hier in huis oppassen zodat ik kon werken.

Na schooltijd sloot ook dit schatje aan. ’s Avonds mocht ik weer een les Power geven. Ik was op tijd en wilde een foto maken maar de zaal daar (ik geef de lessen ergens anders dan in mijn eigen sportschool) grenst aan de fitness en die was best druk dus ik durfde niet met al die mensen die meekeken haha.

Vrijdag ging ik weer werken en bracht ik Aukje voor de tweede keer naar dansles en ’s avonds hadden we lekker niks. Avondje bankhangen dus. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.