Our diary #282

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een diary klaarstaat. Ik maakte weer wat foto’s van Evi de Elf, foto’s voor een campagne en eindelijk vond ik de tijd om ook een foto voor onze kerstkaart te maken…
Vorige week zondag gingen we gezellig met mijn moeder ontbijten bij het tuincentrum. We hadden er even geen erg in dat de speciale ontbijtaanbieding 6 dagen per week geldig is, maar precies niet op zondag haha. Oeps!
Emmi vindt het tuincentrum in deze tijd geweldig. Ze zou er zo de hele zondag door kunnen brengen.
Maar daar hadden we geen tijd voor, want we moesten naar het zwembad. Tijd om te oefenen voor haar diploma!
’s Avonds mag Aukje altijd nog even mee naar beneden, als Emmi al in bed ligt. Heel gezellig, als ze zo in haar Kidizoom Snap Touch zit haha.
De volgende dag werd er op de Hoeve druk gesjouwd om alles klaar te zetten voor alle kerstborrels die er afgelopen week op het programma stonden. Komende week gaan we daar nog gezellig even mee door, met als toetje de kerstbrunch op 1e en 2e kerstdag.
Ik dook de kelder (aka mijn “fotostudio”) in om foto’s voor een samenwerking te maken.
Na schooltijd speelden de meisjes zo lief samen. Superfijn, want ik moest even meehelpen op de Hoeve en zo hadden we dus geen oppas nodig.
De volgende ochtend troffen we Evi de Elf zo aan. De meiden vinden het hilarisch en ondanks dat ze weten dat ik het doe, vragen ze zich elke avond hardop af wat Evi de volgende ochtend toch weer gedaan heeft.
Woensdag mochten de meisjes weer gezellig naar de knutselclub bij opa en oma 😉
Vrijdag lag er ineens sneeuw! De meiden waren zo enthousiast dat ik ze niet eens scherp op de foto kreeg haha.
Bij gebrek aan foto’s van de kinderen nog maar wat Evi de Elf foto’s…
Wat een boef!
Zaterdag hadden we lekker geen plannen. Er werd heerlijk gespeeld, er werden kerstfilms gekeken en eindelijk hadden we tijd….
Om een foto te maken voor onze kerstkaart. Het eindresultaat kan ik hier helaas niet laten zien, maar ik kan alvast verklappen dat hij weer erg gezellig is geworden 🙂

Op naar de laatste week voor de kerstvakantie. Zet ‘m op en een fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.