Our diary #297

Een nieuwe week, een nieuwe diary. Een korte dit keer, want ondanks dat het geen hele drukke week was, maakte ik maar weinig foto’s…
Eerste paasdag mocht ik werken, dus de meisjes mochten gezellig bij opa en oma paaseitjes zoeken.
Daarna werden er cupcakes gemaakt, de bofkonten.
Ik had paaseitjes mee naar mijn werk genomen en kreeg daar superleuke reacties op. Voor mijn collega’s die tweede paasdag mochten werken liet ik er ook nog een paar achter 🙂
Tweede paasdag waren we gezellig thuis. We begonnen met het maken van croissants.
En die werden natuurlijk ook lekker opgegeten.
Zoekplaatje 😉 Ik had kleine paaseitjes verstopt in de tuin en er hangt er eentje boven Aukje, in de touwen van de rekstok haha. Het duurde even voordat ze hem zag.
’s Middags gingen we naar het meubelplein om een nieuwe bank te kopen! Jeej! Hij is besteld, nu nog 14 weken geduld hebben…
Na het eten deden we nog een spelletje (een zeer verslavend spelletje kan ik je vertellen) en toen was Pasen weer voorbij.
Dinsdag hadden Aukje en Emmi nog een dagje vrij, en omdat Aukje bij een vriendinnetje ging spelen nam ik Emmi gezellig mee naar de supermarkt.
Daarna ruimde Emmi de paastakken op terwijl ik ondertussen de was aan het vouwen was.
In de middag gingen we nog even op bezoek bij mijn opa en oma, waar we een cassettebandje zagen liggen. De meiden wisten niet wat het was, dus we hebben er zelfs nog even naar geluisterd (jup, opa en oma hebben dus nog een ouderwetse stereotoren staan).
Blijkbaar maakte ik woensdag en donderdag geen foto’s, want ineens was het vrijdag. Een nieuwe softijsmachine op de Hoeve, die de dames vlak voor dansles nog even wilden testen.

Zaterdag gingen we gezellig naar de speeltuin met vrienden en toen was de week alweer om. Komende week staat er weer van alles op de planning. Een herhalingsbezoek aan de orthomoleculair arts, een kappersbezoekje, een gesprek met een loopbaanadviseur, twee kinderfeestjes, een inloopavond op school, koningsspelen op school, me-time bij een skin instituut, drie werkdagen, drie sportmomenten en een bezoekje aan de musical Misfit met Aukje. Lekker druk dus weer. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.