Our diary #302

Zo’n week waarin je totaal geen idee hebt welke dag het is, zo was afgelopen week haha. Nu ik geen baan meer heb hangt mijn ritme bijna helemaal af van het schoolritme van de meiden, maar die hebben zoveel vrije dagen op het moment dat het elke dag voelt als zaterdag 😉

Vorige week sprak ik gezellig af met Kimberly. Door de afstand zien we elkaar helaas niet zoveel als we zouden willen, maar als we elkaar dan zien dan is het altijd gezellig. Zoals haar dochter zei “hebben jullie 5,5 uur alleen maar gekletst?!?!”

Maandag mocht ik met Aukjes klas meefietsen naar het theater.

Omdat er te weinig ouders waren ging Maikel ook mee, maar tijdens de voorstelling waren we “vrij”. We gingen dus gezellig samen lunchen in de stad.

En met de hele mikmak weer terug naar school.

Eenmaal thuis bleek dat Emmi op school was gevallen. Ze had een paar lelijke wrijvingsbrandwonden dus de EHBO koffer werd tevoorschijn gehaald en er werd flink geknuffeld.

En toen de kinderen dan eindelijk in bed lagen, mocht ik een van de heerlijke macarons die ik voor mezelf uit de stad had meegenomen.

Emmi deed even voor wat ze deed voordat ze naar beneden gleed. Dat verklaarde wel de brandwonden.

Woensdag gingen de meisjes na schooltijd weer naar mijn moeder.

Och wat lijken ze lief zo hè 😉

Lekker kleuren. Het was zo schattig, ze waren al een tijdje niet meer bij mijn ouders geweest en Aukje zei ’s ochtends dat ze blij was dat ze weer mochten gaan want ze had opa en oma zo gemist.

Gezellig samen spelletjes spelen.

Als de meiden van huis zijn… Dan eten de ouders een verspakket haha.

Ik moest nog wat ruilen in de stad, stond ik dus met de verkeerde bon in de verkeerde winkel haha. Sukkel! Ik had een jurk van winkel A, maar stond dus met een random bon van winkel B in winkel B. Gelukkig kwam het goed 🙂

Donderdag na schooltijd kwamen er van allebei de meisjes een vriendinnetje spelen. Daarna moesten we vroeg eten want we gingen naar mijn oma in het revalidatiecentrum. Toen we thuiskwamen stond er nog een ijsje op het programma en daarna was het dan toch echt bedtijd.

Vrijdagochtend ging ik sporten. Volgens mij heb ik dit nieuwtje hier nog niet gedeeld, maar vanaf volgende week maandag geef ik voorlopig op maandagochtend de Xcore les. Superleuk! Op maandag geef ik dan Xcore en op woensdag blijf ik de Power geven.

Toen ik terugkwam was het tijd voor fruit voor de meisjes. Met sprinkles.

Er lag ook nog een minder aangename verrassing op me te wachten helaas.

Ik had in de stad leuke dingen gezien voor Aukje, maar aangezien ze een onmogelijke maat heeft (heel lang en smal) moesten we terug om even te passen. Onderweg werden de dames verliefd op een gouden galajurk.

Ik had een dealtje gesloten. Aukje moest even een foto voor me maken voor een Insta campagne, in ruil daarvoor kregen ze een ijsje van Intelligentia Taste Rooms.

Handig, zo’n dochter die foto’s kan maken 😉 Voor de liefhebbers van Stronger sportkleding, met code habraken20 krijg je alleen nog in mei 20% korting op je bestelling.

Tja en als je dan voorbij Dunkin’ Donuts loopt en je bent alledrie gek op donuts dan neem je die ook gewoon nog even mee.

De buit voor Aukje. We hadden geluk, want die dag was er 20% korting op de hele collectie. Was ik even blij dat ik niks had gekocht toen ik eerder deze week alleen was. We namen ook nog een lange lila jurk mee, maar die staat niet op deze foto.

Zaterdag hadden we gezellig een verjaardag.

Een eenmaal thuis was het zo rommelig dat koken er bij inschoot. Een lekker plankje was een goed alternatief.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.