Our diary #303

Het is weer zondag en er staat weer een verse diary klaar! We begonnen de week met een extra vrije dag, daarna het 50 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders en we sloten af met een overnachting voor Emmi en mij in een hotel…

Maandag was het tweede Pinksterdag. Omdat het zonnetje zich eindelijk liet zien gingen we lekker naar buiten voor een potje trefbal (soort van dan).

Er werd tussendoor ook nog even gesport.

En dinsdagochtend stond ik al erg vroeg met kleine oogjes naast mijn bed…

Het was namelijk de 50e trouwdag van mijn schoonouders dus we versierden als verrassing het huis.

Onderweg terug kwamen we familie eend tegen. Ik was net te laat met de foto helaas, moeder ligt alweer in de sloot haha.

Daarna nog snel even mijn uitgroei in de verf.

Om me vervolgens op te tutten voor het feest.

Eerst nog even gezellig lunchen en midgetgolfen met de fam.

En daarna was het tijd voor het feest. Al is deze foto meer het stilleven dat overbleef nadat de laatste gasten vertrokken 😉

De volgende dag gingen we naar een kledingwinkel, waar Aukje mee had gedaan aan een kidsshoot. We haalden haar foto op en Emmi zette ondertussen alle kledingstukken op de foto met haar eigen camera.

Daarna speelde ze nog even gezellig met haar vriendinnetje.

We deden ook een rondje Kruidvat, ik had in de folder een hoop leuke kinderkleding zien staan dus dat moest natuurlijk even worden ingeslagen. Al bedacht ik pas dat het misschien wel leuk zou zijn als ik alles op de foto zou zetten toen het al in stapeltjes klaar lag om gewassen te worden…

De auto kon ook wel een wasbeurt gebruiken.

En daarna werden er twee koffers ingepakt. Eentje voor Aukje, want zij mocht dit weekend gezellig mee naar de camping met mijn moeder. En daarnaast nog een koffer voor Emmi en mij, want wij gingen samen ook een nachtje weg.

Donderdag had ik een gezellige lunchdate met twee lieve collega’s. Het was eigenlijk een afscheidslunch maar we hebben besloten om dit nog regelmatig over te doen.

Vrijdagochtend, op naar de GGD met Emmi.

Ze slaagde voor alle tests 😉

En zat overal keurig binnen de lijntjes. We hoeven pas weer in groep 7 terug te komen.

Na schooltijd reed ik met Emmi door naar Leende, waar wij een hotel hadden geboekt voor één nachtje. Eenmaal op de kamer wilde ze eerst even een spelletje spelen.

Daarna gingen we lekker eten Bij de Neut.

Ik vind de toiletruimte daar altijd zo leuk!

Met gouden aankleedkussens!

Emmi vond het ook helemaal leuk haha.

Eenmaal weer in het hotel werd er nog gezwommen. Door alleen Emmi, want ik had helemaal geen zwemkleding meegenomen. Eenmaal in het hotel bleken we drie kamers verwijderd van het zwembad, dus voordat we naar het restaurant gingen doken we nog even een winkel in om een bikini voor Emmi te scoren.

Daarna lekker douchen en met chips nog een filmpje kijken in het grote bed.

Zaterdag werd er weer gezwommen, en daarna gingen we nog even shoppen in Eindhoven. Eenmaal weer thuis wilde Emmi meteen haar nieuwe vriendenboekje invullen. Helemaal zelf, dus ik mocht alles spellen zodat zij het op kon schrijven.

Dit is trouwens een van de Kruidvat jurkjes. Emmi kocht van haar eigen zakgeld deze dolfijn dus daar werd de rest van de zaterdag mee geknuffeld.

En ik sloot gisteravond af in het Parktheater, bij Theo Maassen. Hij was weer erg leuk!

Komende week hoop ik weer lekker van het zonnetje te kunnen genieten, ik hoop wat stappen te kunnen zetten in mijn zoektocht naar een nieuwe baan en verder staan er weer allerlei andere afspraken op de agenda. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.