Our diary #304

Terug van weggeweest 😉 Vorige week was het maken van het weekoverzicht er even bij ingeschoten, maar daarom nu een extra lange diary, met foto’s van de afgelopen twee weken dus…

Twee weken geleden was Aukje een weekend met mijn moeder naar de camping. Emmi en ik gingen toen samen ook een nachtje weg en de tweede nacht mocht Emmi in Aukjes grote bed slapen. Daar maakte ze optimaal gebruik van door er gewoon lekker dwars in te gaan liggen haha.

Die zondag gingen we gezellig zwemmen.

Het was nog erg rustig, maar het water was ook nog ijskoud haha.

Die maandag gaf ik voor de eerste keer de Xcore les. Ik was mega zenuwachtig, maar het ging goed gelukkig!

Toen ik thuiskwam was Maikel het zwembad op aan het zetten, jeej!

’s Avonds een AVG-tje.

Nu ik tijdelijk geen werk heb en dus veel thuis ben, voel ik de behoefte minder om mijn haar te stylen. Zeker met drie sportmomenten in de week is het eigenlijk zonde van de tijd om het elke keer te föhnen na het douchen. Hier zat het nog wel redelijk, maar meestal is het dan gewoon een bosje stro haha.

Een verjaardag dus taart! Een van mijn favoriete taarten moet ik zeggen.

Mijn tante was jarig dus maakte Emmi (groep 2) een kaartje voor tante Yvonne (tati von). Zo schattig!

Sinds kort trakteer ik mezelf één keer in de twee maanden op een gezichtsbehandeling. Heerlijk een uur genieten hoor!

Maar daarna gewoon aan de poets 😉

Vrijdagavond is het danstijd voor beide dames. Emmi van 17:00-18:00 en Aukje van 18:00-19:00. Super handig wel, dus eten doen we dan altijd maar in twee etappes.

’s Avonds had ik het rijk voor mij alleen dus ik pakte een wijntje en keek de nieuwe Netflix film “Oei, ik groei”. Vond hem tegenvallen overigens…

Zaterdagochtend lekker rustig aan wakker worden.

Alle zwembadspullen opblazen…

En duiken maar! Het water was eigenlijk nog niet helemaal goed (kijk maar naar de kleur) maar de meiden konden niet meer wachten. We waren te laat met het kopen van zout, en toen we het eenmaal hadden besteld werkte de post niet mee. Met dank aan een hele lieve schoonvader die zaterdagochtend nog ergens zout wist te scoren doken de meiden er dus meteen in. Klein voordeeltje, inmiddels is het bestelde zout ook binnen dus volgend jaar zijn we er wel op tijd bij 😉

De meiden zwemmen, ik een lesje Xcore in de tuin.

Een lekkere lunch voor de dames.

En er kwam weer een leuk pakket binnen. Zomersportkleding van Stronger. Zo blij met deze samenwerking. In juli komt er dus weer een kortingscode aan voor de liefhebbers…

’s Avonds ging ik gezellig terrassen met twee oud collega’s. De overige foto’s hebben deze diary niet gehaald haha.

Mandagochtend was het tijd voor Xcore in mijn zomerse sportsetje.

Daarna boodschappen doen en de ijsjeslade bijvullen.

Verder lagen we deze week vooral in het zwembad. Met elke dag wel een paar andere vriendinnen van de meisjes, zo gezellig!

De meiden zijn helemaal fan van de letteraardappeltjes van de Jumbo.

Woensdag is eigenlijk oppasdag voor mijn ouders. Maar met dit weer is ons zwembad gewoon het fijnste, en aangezien ik toch nog niet hoef te werken nodigden we oma gewoon hier uit. Samen zwemmen en spelletjes spelen dus.

Normaal gesproken mogen de meiden van mij niet op teenslippers naar school. Deze week maakte ik één keer een uitzondering en ja hoor, na school slipper kapot. Er moesten dus nieuwe worden besteld en hoewel die van Emmi nog wel passen besloot ik toch alvast een nieuw paar mee te bestellen. Voor de grap legde ik mijn slipper naast die van Aukje, dat scheelt niet veel meer!

Gisteren doken we nog even de Action in voor cadeautjes voor het kinderfeestje van Emmi haar bff. De keuze was reuze en Emmi kreeg spontaan keuzestress, maar volgens mij hebben we een aardig tasje weten te vullen.

Gisteravond ging ik voor de laatste keer naar Groots met een zachte G, hoewel volgend jaar pas echt de laatste concerten zijn besloot ik dat dit mijn laatste keer was. Dus volgende week komt er vast nog wel een foto in het nieuwe weekoverzicht van voorbij.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.