Our diary #307

Het is vakantie! Jeej! Lekker zes weken geen wekker, gezellige dingen doen samen met de meisjes en we beginnen lekker met een weekje kindervakantieweek. Maar eerst nog een terugblik op afgelopen week…

Vorig weekend, toen het nog lekker weer was 😉 Ik ben dus een echt zomer mens, wat mij betreft mag het tot oktober gewoon 25-30 graden en zonnig zijn hoor. Ik mis het zonnetje nu al!

Deze vakantie gaan we ook de kamers van de meiden een make-over geven. Aukje heeft een paar jaar geleden een roze muur gekregen, maar nu ze naar groep 7 gaat kan ik me voorstellen dat ze liever wat anders heeft. Emmi heeft een taupe kleurige muur (toen ik 10 jaar geleden zwanger was van Aukje, leek me dat een goed idee) dus zij heeft al helemaal recht op een nieuw fris kleurtje haha.

Maandagochtend is mijn vaste Xcore ochtend. Deze les geef ik sinds een paar maanden en ik vind het helemaal leuk.

Dinsdag liet ik mijn uitgroei bijwerken en ging de schaar er weer even in. De dunne punten eraf zodat er weer een mooie volle bos overbleef.

De laatste dagen school van groep 2. Nog even bij de lege klas naar binnen kijken.

Ik ging een stukje fietsen met Aukje en ontdekte dat ze aardig gegroeid is. Deze vakantie haar stuur en zadel maar even omhoog zetten.

Aukje herontdekte deze week de raamstiften. Daar werd natuurlijk meteen gebruik van gemaakt.

Vrijdag was de laatste schooldag van dit jaar, dus er ging een kleinigheidje mee naar school. Verse aardbeien van eigen land met een paar sokken voor de ‘leukste meester ever’.

Trots liet Emmi nog even alle stickers zien van haar takenkaart.

Meteen vanuit school door naar een brasserie om te lunchen met mijn jarige opa en de familie.

Mijn moeder vroeg of de meiden wilden logeren en daar zeiden ze natuurlijk geen nee tegen.

Zaterdagochtend nog gezellig mee op visite bij mijn tante, waar hun achternichtje ook was.

Er werd natuurlijk ook weer flink gekleurd.

Toen de meiden weer thuiskwamen lag er al een Bobo op Emmi te wachten, samen met een proefblad Okki. Daar werd meteen in gewerkt natuurlijk.

In de middag gingen we nog gezellig met vrienden naar de speeltuin en toen was de zaterdag alweer om.

Komende week doen de meiden gezellig mee aan de Kindervakantieweek. Een heleboel leuke activiteiten op de planning dus geen tijd om zich te vervelen haha. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.