Our diary #315

Jaaaaaa daar zit ze hoor, op de nieuwe bank! Hoelang schrijf ik hier al over dat ik nieuwe meubels wil? Maar het begin is dan eindelijk daar! Op naar de rest 🙂

Vorig weekend gingen we eindelijk weer het zwembad in. Stiekem was ik toch wel blij dat we hem nog niet hadden opgeruimd, want het water was heerlijk!

Aukje vond het nog wat te koud en begon lekker op de trampoline met haar kralen. Maar tegen de middag kwam ze toch ook echt gezellig mee in het water.

Maandagochtend haalden we de woonkamer leeg. Nog even stofzuigen en dweilen en toen was het dan toch echt tijd…

Voor de nieuwe bank, jeej!

Nu kunnen we verder gaan shoppen haha. Maar het begin is gemaakt!

Na school doken we gewoon weer het zwembad in, nu kan het nog!

En na het eten liet Emmi even zien wat ze op school allemaal had geleerd. Er waren twee bladzijdes nog niet gemaakt, dus ze greep haar kans om die ook nog even in te vullen.

Na het eten nog even stukkie fietsen met Aukje samen.

Maandagavond maakte ik overnight oats voor mezelf. Dinsdagochtend deed ik de toppings erbij en ik had een heerlijk ontbijtje.

Op mijn werk staan een aantal prachtige ruimtes leeg. Ik krijg dan altijd meteen fotostudio vibes haha.

Woensdag kwamen er van beide dames vriendinnen spelen. De oude bank was hier nog niet weg en omdat ik de nieuwe bank net had ingespoten, kon deze mooi als barricade dienen.

Emmi vind het nog superleuk om thuis aan de slag te gaan met de software van school. Nu wil ze nog, dus daar zeg ik dan geen nee tegen natuurlijk.

Elke avond nog even een verhaaltje voor het slapengaan. Normaal altijd in bed, dit keer nog even op de bank.

De kleine boef had mijn kussen weer eens gejat. Ik denk dat het tijd wordt dat ze zelf een dikker kussen krijgt haha.

Donderdag kregen we een lief kleinigheidje op het werk.

En terwijl ik aan het werk was, gingen de meiden weer naar de knutselclub bij oma 😉

Zei ik toch 😉

En dan ’s avonds dit krijgen, dan smelt je toch!

Vrijdag ging ik met twee collega’s naar ’t Wolfsven in Mierlo. Vanaf 1 oktober gaan we hier zwemles geven en ik wilde nog wat mooie foto’s van de locatie, dus mijn collega (die tevens fotograaf is) mocht zich lekker uitleven.

We maakten ook meteen foto’s van buiten, want ik loop er nu vaak tegenaan dat ik een post wil maken, maar ik beeldmateriaal mis. Tijd om onze eigen database op te gaan bouwen.

Zaterdag ging ik even met de meiden shoppen. Emmi noemde dit de “Wednesday wand” haha.

Ik haalde de schooltassen leeg en kwam dit tegen. Aukje vertelde al dat ze zo’n leuk dictee hadden gehad. En voor iemand die dictees vreselijk vindt, is dat dus echt heel wat. Dus als er leerkrachte meelezen, zo simpel kan het zijn. Laat een dictee op een krasblaadje maken en het wordt ineens leuk!

Komende week heb ik een week waarvan ik nog niet helemaal weet hoe ik het allemaal moet gaan doen, iets met veel werken, 358 afspraken en een aantal oppastechnische problemen, dus wish me luck en dan wens ik je een fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.