Our diary #318

Het is gewoon alweer vakantie! Wat heerlijk! Afgelopen week gingen we gezellig naar het tuincentrum, werd er gewoon gewerkt en gaf ik mijn laatste les Clubjoy Power…

Vorige week zondag gingen we naar het tuincentrum. Omdat we eerst bij mijn opa en oma waren geweest, hadden we nog maar weinig tijd dus het werd een vlug rondje. Misschien doen we dat vandaag wel gewoon even over.

Deze Bowser was wel erg leuk 🙂

En de konijnen doen het ook altijd erg goed.

In de vakantie twee jarige juffen en vlak daarna is nummer 3 jarig, dus ik maakte wat kleinigheidjes namens de klas.

Maandag na school wilde Emmi met de software van school aan de slag. Ik ging er gezellig bij staan en maakte mezelf ondertussen nuttig met de was.

Zou ze altijd zo fanatiek voor school blijven werken? 😉

Dinsdag ging ik weer lekker aan het werk en maakte ik o.a. deze foto voor een bericht op de socials over de herfstvakantie.

Woensdag gaf ik mijn laatste les Clubjoy Power. Ik werk drie dagen en de overige twee dagen gaf ik sportles. Allemaal in de ochtend. Ik kon dus eigenlijk nooit op school helpen of kijken bij optredens, en het plannen van afspraken voor mezelf (zonder kinderen) ging dus eigenlijk ook niet. Daarnaast gaf ik twee verschillende groepslessen, dus elke drie maanden moet ik 20 nummers uit mijn hoofd leren. In mijn vrije tijd. Alles bij elkaar opgeteld was het gewoon echt teveel, dus ik hakte de knoop door en stopte met één van de twee lessen.

Een heleboel samenwerkingen in de pijpleiding dus verwend met perspakketjes deze week.

Emmi moest op school haar thuis tekenen (in het kader van de kinderboekenweek). Kijk nou hoe schattig!

Woensdagavond ging ik met Maikel naar Grease de musical. Was mijn kerstcadeautje van vorig jaar 🙂

Donderdag mochten Aukje en Emmi weer naar opa en oma.

Sinterklaas leeft al volop hier in huis, is dat overal al zo?

Vrijdagavond maakte Emmi de nog lege bladzijdes uit haar werkboekje van school.

En zaterdag gingen we gezellig met vriendin Hetty en alle kids, naar Avonturenpark de Bergen, een binnenspeeltuin waar je als ouders kunt kiezen of je in of uit de herrie gaat zitten haha. Je snapt waar wij voor kozen…

Ze hadden ook een lekkere lunchkaart dus we vermaakten ons prima!

Toen we thuiskwamen zagen we twee regenbogen, recht voor de deur! Helaas was iemand ons al voor geweest want de pot met goud stond er niet meer 😉

Komende week hebben de meisjes vakantie, ik werk wel gewoon door maar er is nog genoeg ruimte voor leuke dingen gelukkig. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.