Our diary #331

Vorige week eindigde ik ons weekoverzicht met de mededeling dat de meisjes iets heel leuks gingen doen, namelijk naar de Efteling! De bofkonten. Ik genoot op afstand mee want ik kreeg natuurlijk een heleboel gezellige foto’s doorgestuurd…

Ik had dus een dagje voor mezelf en ging gezellig met vriendin Monique uit lunchen. Even bijkletsen zonder kinderen die er steeds tussendoor komen 😉

Maandagochtend is altijd Xcore ochtend. Ik ben altijd ruim op tijd in de zaal, en dan zijn er altijd al een aantal vroege vogels binnen geweest om hun plekje te claimen.

Dinsdagochtend liet Emmi vol trots haar knutselwerkje op het raam zien.

En woensdag was het tijd om een stukje van deze enorme bos haar af te knippen. We lieten er een centimeter of 5 vanaf knippen en de kapper knipte het voor in laagjes zodat het mooi rond valt. Ook Aukje werd nog even geknipt en daarna gingen we door naar de verjaardag van mijn schoonmoeder.

’s Avonds speelde Aukje nog een potje Mastermind met Maikel samen. Ze kreeg dit spel van Sinterklaas maar had het nog niet eerder gespeeld. Ze vindt het superleuk!

Ik deed sinds maanden weer een keer mee met een les Power. Heel voorzichtig maar achteraf was ik te voorzichtig dus komende week gooien we de gewichten weer wat omhoog.

Emmi wilde donderdag haar roze broek aan naar school. En dan krijg je zo’n gezellig kleurrijk geheel met deze jas erbij haha.

Na school mochten ze weer naar opa en oma.

Emmi tekende Jump Square haha.

’s Avonds ging ik gezellig met mama naar de musical Mamma Mia. Zó leuk!

Normaal is vrijdag hier frietdag, in verband met de danslessen van de meiden (van 17-18 en van 18-19 uur) maar omdat we deze week al friet hadden gegeten besloot ik gewoon te koken. Een ovenschotel, met de ene helft koemelkvrij voor mij en de andere helft gewoon voor Maikel (de kids eten de groenten liever los dan in een schotel dus vandaar deze verdeling).

Het zaterdagochtendplankje.

En daarna door naar de open dag van een mogelijke middelbare school voor Aukje.

Ze was helemaal enthousiast (en ik ook) dus dit zou hem zomaar eens kunnen worden. We hebben nog anderhalf jaar dus alle tijd maar fijn om alvast een beetje te weten wat er allemaal mogelijk is.

Zowel Aukje als Emmi deden mee met de Duitse bingo en ze hadden allebei prijs!

Ze deed ook nog een archeologische vondst 😉

Eenmaal weer thuis, want dat was later dan ik verwacht had, bakten we lekker een cake.

En lekker dat hij was!

Komende week heeft Aukje een proefles turnen, ben heel benieuwd hoe ze dat gaat vinden! Verder mag Emmi optreden met haar klas en hebben we nog wat andere afspraken staan. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.