Our diary #333

Er staat weer een extra lange diary klaar, want we waren lekker een weekje weg waardoor ik vorige week geen diary heb gemaakt. Ik moet toegeven dat ik gisteravond helemaal vergeten was dat het zaterdag was en ik dus in actie moest komen 😉 dus vanochtend extra vroeg opgestaan om alsnog ons weekoverzicht klaar te zetten…

We beginnen even bij het begin, twee weken geleden. Een rustig weekend op de planning dus lekker veel thuis.

Blijkbaar maakte ik die week ook geen foto’s want de eerste foto die ik tegenkom is alweer van die donderdag, ‘doe eens gek – dag’ op school. Emmi ging voor roze haar (wat een troep is dat trouwens zeg, bahbah).

Ze wilde ook haar pyjama achterstevoren aan, want dat is ook raar. Ik kan haar geen ongelijk geven haha. Na schooltijd mochten ze lekker naar opa en oma, waar Emmi een tv had geknutseld en ze hier de Zoete Zusjes aan het tekenen is om in de tv te plakken.

Aukje tekende Kawaii dingetjes.

De volgende dag was het carnaval op school. Emmi ging als Skye van Paw Patrol en Aukje als politieagent.

En na schooltijd reden we meteen door naar de Schatberg in Sevenum, waar we een huisje hadden gehuurd voor de hele week.

Zaterdagmiddag werden er dus al lekker koekjes gebakken met het animatieteam.

En daarna was het ook nog even tijd voor een dikke knuffel met Bollo.

Aukje is gek op spelletjes en thuis komt het er vaak niet van, dus als we op vakantie gaan nemen we vaak vanalles mee. Dit keer was Lynx favoriet. En dat vind ik toevallig ook een enorm leuk spel (heus niet alleen omdat ik iedereen aan het inmaken was hoor 😉 ) Dus met de hele familie fanatiek aan het spelen.

We gingen ook nog een dagje naar CentrO in Oberhausen. Waar ze gewoon de macarons hebben die ze bij ons om de hoek ook verkopen maar dat mag de pret niet drukken haha.

Natuurlijk werd er geshopt in de Haribo winkel.

En gesnuffeld in de LEGO winkel. Hier geen LEGO meiden in huis dus we kochten hier niks. Later kwam vriend Freek ook nog gezellig mee shoppen en we sloten de dag af met een lekker hamburgertje met z’n vijven.

Dinsdag ging ik een dagje werken. Na het werk reed ik door naar de sportschool om een carnavalsles Xcore te geven, om daarna weer naar het vakantiepark te gaan en me weer bij de rest te voegen. Maikel was lekker met de meiden gaan zwemmen bij het nabij gelegen Center Parcs, dus zij hebben zich ook goed vermaakt die dag.

Woensdagochtend, rustig wakker worden met spelletjes.

En nog meer spelletjes (en hartjes want het was Valentijnsdag).

Ik ontdekte dat het natekenen van Kawaii diertjes best rustgevend is!

’s Middags kwamen mijn ouders en met z’n zessen gingen we naar FEC Sevenum om een potje adventure golf te spelen.

Aanrader voor als je in de buurt bent. Echt een hele leuke baan! Wij zijn met zes personen een uur en een kwartier bezig geweest.

Hoewel ik een hekel heb aan midgetgolf, vond ik deze baan dus wel echt heel erg leuk.

Uiteindelijk 3e geworden, met maar 1 punt verschil met Maikel (die tweede werd). Mijn moeder won met afstand haha.

We sloten af met een lekker potje gourmet (en ja, daar ligt een kerstboom. Emmi vond die zo lekker dat mijn moeder in december wat van deze pakjes in de vriezer heeft bewaard. Ideaal!)

Geroosterde marshmallows als toetje.

Donderdag gingen Maikel en ik allebei werken, terwijl de meiden met opa en oma op het park bleven. Ze gingen lekker zwemmen, fietsen en de eendjes voeren.

We nemen altijd de fietsen mee als we naar een vakantiepark gaan, kunnen de meiden lekker fietsen en dan lopen wij er achteraan.

Vrijdagochtend gingen we weer naar huis, dus nu ben ik non stop aan het wassen haha. Gisteren gingen we nog even bij mijn opa en oma op bezoek, daarna naar de bioscoop (de Legende van de familie Vos, aanrader!) En dan zit de vakantie er morgen echt weer helemaal op.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.