Our diary #334

Een korte diary dit keer. Ik heb even overwogen om helemaal geen diary te maken omdat er maar zo weinig foto’s zijn, maar ik weet dat jullie liever een kort weekoverzicht zien dan helemaal geen, dus bij deze 😉

In de week na elke schoolvakantie mogen we altijd met de meiden mee de klas in. De overige weken mogen er geen ouders mee naar binnen. Helemaal prima, maar stiekem toch wel even leuk die week dat je wel mee mag. Maximaal gebruik van maken en alle knutselwerkjes op de foto zetten.

Zo op de foto lijkt het alsof ze er geen zin in heeft haha maar dat was gelukkig niet zo.

Deze week mochten ook mijn grijze haren weer worden bijgewerkt. Na school stond er ook nog een gesprekje met de juf van Aukje op de planning. Altijd leuk om van de juf even te horen hoe het gaat.

Emmi nam een werkboekje mee naar huis. Ik vind het altijd leuk om ze door te bladeren op zoek naar dit soort “foutjes”.

Nieuwe dag, nieuw bezoekje in groep 3.

Dat is het voordeel van een baan waar je pas om 09:00 uur hoeft te beginnen, elke dag de tijd om mee de klas in te gaan. Donderdag na schooltijd was het weer opa en oma dag.

Waar de meiden weer lekker samen aan het tekenen gingen. ’s Avonds kwam vriendin Linda gezellig op de thee.

Ik heb deze week echt alleen maar foto’s op school gemaakt zie ik nu haha. Vrijdag werk ik altijd maar een halve dag. Maar de rest van de dag ben ik taxi voor de meiden. Eerst de meiden van school halen, daarna had Aukje een proefles acro, toen mocht Emmi bij haar vriendinnetje worden opgehaald. Zij mocht meteen door naar dansles en toen ze weer opgehaald kon worden mocht Aukje beginnen. En de taxicentrale was klaar toen om 19 uur ook Aukje weer opgehaald was.

Zaterdag hebben we met de hele familie opa en oma verhuisd naar een appartement waar ze indien gewenst, zorg en ondersteuning kunnen krijgen. En dus ook lekker eten! We aten gezellig met z’n allen mee en dat was echt lekkerder dan verwacht!

Komende week ga ik weer proberen om wat meer foto’s te maken, beloofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.