Our diary #336

En toen was er alweer een week voorbij! Afgelopen week was in de avonden gelukkig iets rustiger dan vorige week, al stond er nog genoeg (leuks) op de planning…

Zondag ging ik gezellig met vriendin Corrina en de kindjes naar een binnenspeeltuin. Aukje is de hele ochtend met de jongste van het stel op pad geweest, dus wij konden heerlijk rustig thee drinken en bijkletsen.

Daarna meteen even door naar de supermarkt. Voorheen deed ik altijd op maandag boodschappen, maar de laatste paar weken zit de maandag zo vol met afspraken dat ik de boodschappen maar alvast in het weekend doe.

Thuis werd er weer lekker door de meisjes gefreubeld.

Maandag spraken beide dames niet af met vriendinnetjes na schooltijd. Komt hier echt zelden tot nooit voor, dus we gingen samen op pad. Even naar de speelgoedwinkel om inspiratie op te doen voor Emmi’s verjaardag. We kwamen alleen met nog steeds een leeg verlanglijstje weer buiten helaas.

Woensdag mocht ik weer lekker mee de klas in om te helpen met lezen. Alhoewel, ik had twee hele brave groepjes dus ik hoefde precies niks te doen.

Woensdagmiddag kwam alleen Aukje thuis uit school. Toen ik vroeg wat ze wilde doen zei ze dat ze naar de Action wilde. We gingen zowaar met (bijna) lege handen weer naar buiten.

Wat later op de middag kwam ook dit schatje weer thuis en werd er nog even gedanst voor de televisie.

Op donderdag is de knutselclub bij opa en oma altijd geopend 😉

Wat een brave kinderen zo 😉

Emmi maakte een verjaardagskaart voor zichzelf haha.

Vrijdagavond ging ik gezellig sushi eten met mijn moeder en zus, maar bij thuiskomst ontdekte ik dat we precies nul foto’s hadden gemaakt. Een goed teken zullen we maar zeggen 😉 En zaterdagochtend was het weer tijd voor het welbekende weekendplankje voor de meisjes.

Daarna gingen we alvast een keer de route voor het verkeersexamen fietsen. Aukje moet deze in mei fietsen en ik wil hem voor die tijd zeker een keer of drie samen fietsen.

We begonnen bij het beginpunt (klinkt logisch toch 😉 ) maar ontdekten tijdens het fietsen dat we de volgende keer dichter bij huis kunnen beginnen. Een paar twijfelpunten over wie er nou voorrang had kunnen we nu thuis even op ons gemak controleren zodat het de volgende keer nog beter gaat.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.