Our diary #345

Wat een weekje was dit! Van sollicitatiegesprek tot hyperactieve modus omdat ik al was aangenomen voordat de dag om was, van Guus Meeuwis tot een zieke Emmi en een jarige Maikel, er kwam echt van alles voorbij deze week…

Maandag hoorde Aukje eindelijk dat ze geslaagd was voor haar fietsexamen. Zo trots!

En ik mocht in de middag op sollicitatie bij, jawel, een basisschool! Al na een paar uur werd ik gebeld dat ik was aangenomen, dus vanaf het komende schooljaar sta ik weer terug voor de klas. Twee dagen groep 3, op een school in Nuenen en ik heb er zo ontzettend veel zin in! De afgelopen nachten heb ik al 38 keer de klas ingericht, 24 keer kennisgemaakt met de kinderen en 53 lessen voorbereid. Dus dat gaat helemaal goedkomen haha. Aanstaande dinsdag ga ik de kinderen ontmoeten, zo leuk!

En ondanks mijn hyperactieve modus van enthousiasme, moest ook dit gewoon doorgaan (helaas 😉 ).

En ook dit moest gebeuren.

Woensdag kochten we twee cadeaubonnen van de ijssalon, die ze echt superleuk inpakten.

Donderdag hadden de meiden studiedag. We zouden naar het NEMO Science Museum gaan, maar in de ochtend was Emmi ineens ziek dus we moesten de plannen wijzigen. Na een paar uur was ze op magische wijze beter, dus besloten we toch nog op pad te gaan. We hadden de tickets al omgeboekt dus we gingen ergens anders naartoe, het Beeld en Geluid museum.

Ik vond mijn bericht erg duidelijk, maar Maikel zag er een ijsje in haha.

Helaas was Emmi toch echt niet fit dus ze kon er niet zo van genieten (en daarnaast was ze ook net een tikkeltje te jong voor dit museum), maar al met al hebben we toch een leuke dag gehad.

Nog even een rondje The Floor is Lava.

En redelijk op tijd weer richting huis zodat Emmi lekker naar bed kon.

Vrijdag had Emmi juffendag op school. Het was een heuse White Party inclusief uitnodiging en ticket om binnen te komen en Emmi had er superveel zin in. Maar helaas nog niet fit dus het werd een dagje op de bank liggen in plaats van feesten op school.

Gelukkig deed de paracetamol zijn werk en durfde ik haar met een gerust hart bij mijn ouders achter te laten. Wij hadden namelijk een avondje uit op de planning staan.

Groots met een zachte G. Heel eerlijk, het concert zelf vond ik tegenvallen. Maar de avond was top, we hebben echt genoten!

Tja en als je dochter en je moeder beiden gek zijn op spelletjes, dan kunnen ze zich heerlijk uitleven tijdens logeerpartijtjes.

Natuurlijk werd er ook nog geknutseld, dit keer voor Maikel, aangezien hij gisteren (zaterdag) jarig was en het vandaag vaderdag is, kunnen ze niet genoeg cadeaus hebben.

En als je jarig bent mag je kiezen wat je eet. Maikel wilde een Bami Loempia Peking en ik bestelde daar voor mezelf deze poké bowl bij. Jam!

Vandaag vaderdag en voetbal, dus een druk maar gezellig dagje op de planning. Morgen ga ik kennismaken met mijn nieuwe duo collega en hebben we gesprek op school voor Aukjes pré advies. En dinsdag zie ik dus mijn nieuwe klasje al, jeej!

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.