Our diary #346

Happy sunday! Afgelopen week stond het pre-adviesgesprek van Aukje op de planning en daarbij kreeg ze ook nog eens een nieuwe fiets. Ik kreeg de uitslag van wat onderzoeken uit het ziekenhuis en ik zag mijn klasje voor aankomend schooljaar voor het eerst. Afwisselend weekje dus…

Afgelopen maandag was een drukke dag. Ik geef nog steeds op maandagochtend sportles, daarna dus snel onder de douche en door naar de orthopedagoog met Aukje (voor haar hondenangst). Daarna snel boodschappen gedaan om weer terug naar school te gaan voor Aukjes pre-advies. Ze kreeg precies waar ze zelf op hoopte en waar ik aan dacht dus dat was fijn.

Daarna nog door naar mijn nieuwe werk, om voor de te bereiden voor de doorstroommiddag van dinsdag. Het was dinsdag even tien minuten onwennig, maar daarna voelde het weer als vanouds om juf te zijn!

Woensdagochtend knutselden we met een paar moeders het afscheidscadeau voor de juffen van Emmi’s klas in elkaar. Ik deel het eindresultaat nog niet, maar ik zal proberen om eraan te denken zodra we het hebben gegeven.

En donderdag stond er een minder leuk klusje op de planning. Eerder deze week startte de auto niet meer. Die moest dus naar de garage worden gesleept en eenmaal daar bleek de motor kapot te zijn door een kapotte distributieriem. Een nieuwe motor is duurder dan de auto zelf nog waard is, dus helaas pindakaas. We haalden de auto leeg en lieten hem daar achter. Nu dus op zoek naar een nieuwe…

Ondertussen had ik mijn moeder gevraagd om na schooltijd even met Aukje snoep te gaan scheppen voor haar schoolreisje een dag later.

Natuurlijk werd er ook nog lekker gekleurd.

En een spelletje gespeeld.

Vrijdag kreeg ik een telefoontje van de reumatoloog. (Waarschijnlijk) geen reuma, superfijn natuurlijk, maar ondertussen weet ik nog steeds niet wat dan wel. Lang verhaal kort, we zijn weer terug bij af en geen steek verder. Waarom heb ik bij ziekenhuizen toch altijd het gevoel dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd en je overal zelf achteraan moet. Zo vervelend. Maandag maar weer terug naar de huisarts bellen dan maar…

Zaterdag maakte ik een simpel plankje voor de meisjes. Geen zorgen, er zat nog een cracker onder de plakjes kaas en worst 😉

Daarna door naar de fietsenwinkel, want bofkont Aukje kreeg van mijn ouders een nieuwe fiets. Een mooie zwarte waar ze helemaal blij mee is.

’s Middags maakten de meiden een hut onder de tafel. Daar speelden ze heel lang heel gezellig in, tot het ineens niet meer gezellig was haha.

En gisteravond ging ik met vrienden naar een bruiloft. Daarvoor knutselde ik dit cadeautje in elkaar, is net even wat leuker geven dan een platte enveloppe toch?

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.