Our diary #62

Sloot ik vorige week nog af met de woorden dat er een rustig weekje aan zat te komen, kijk ik nu toch terug op een drukke week. Haha, zo gaat het meestal bij mij. Ik start met een lege agenda die vanzelf vol komt te staan. Kijk je weer mee?

Zondagochtend wilde ons moppie schooltje spelen. We pakten er een tafeltje bij en ze begon te kleuren en plakken. ’s Middags kwamen vrienden gezellig op bezoek en ’s avonds mijn zus en schoonbroer en toen we naar bed gingen trof ik dit hoopje liefde aan. Moppie. Maandagochtend voor schooltijd nog even een boekje lezen met je kleine zusje. Te lief!Toen we Aukje naar school hadden gebracht reden we door naar de supermarkt voor de weekboodschappen.’s Avonds gingen we met z’n allen pannenkoeken eten voor de trouwdag van Maikels ouders. Lekker en gezellig!Emmi moesten we even zoet houden met Bumba maar toen we nog een ijsje gingen eten hoorden we haar niet meer klagen haha. Dinsdag speelde Emmi alweer lekker vroeg met haar ijscokar. Daarna vond ze het wel leuk om alle snoetenpoetsers uit de verpakking te trekken. Deugniet!Toen was het tijd om baby wat aandacht te geven. Kusjes, knuffels, zo lief!’s Middags ging Aukje zowaar bij een vriendinnetje spelen dus ik ging met Emmi een stukje fietsen. We moesten nog een verjaardagscadeautje kopen dus sportief als we zijn deden we dat lekker op de fiets 😉 Woensdag kwam er weer een vriendinnetje van Aukje spelen en die meiden waren buiten flink aan het viezeriken met water en stoepkrijt.Aukje nam deze werkjes mee naar huis. Vind ik zo leuk om te zien. ’s Avonds hielp ze me met koken, zo lief. Donderdag was een drukke dag. ik ging eerst naar de verjaardag van mijn tante, toen had ik een minishoot en daarna wilde ik nog 300 dingen voor mijn blog doen. Dat laatste schoot helaas niet zo goed op dus mijn to do lijst blijft voorlopig lekker lang. De meiden vermaakten zich ondertussen wel met mijn ouders. Weer bij de favoriete ijscokar.Vrijdag was weer een druk dagje, dit keer op de Hoeve. Jammie! Er was ontzettend veel over, zo jammer dat ik het zelf allemaal niet mag hebben (in verband met de tarwe) haha. Na het werk ging ik rechtstreeks door naar een vriendin want we gingen lekker uit eten. Samen met nog een oud collega en het was ontzettend gezellig. Ik maakte een flinke blunder, ik ben dat tarwevrij eten thuis wel gewend maar buiten de deur nog niet zo. Dus we kregen brood met tapenade vooraf en daar vroeg ik een glutenvrij broodje bij. Als voorgerecht bestelde ik een soepje en als hoofdgerecht bestelde deze muts dus gewoon pasta met asperges. Zo dom. Hij was trouwens wel lekker, maar de ober zal wel gedacht hebben haha. Als toetje nam ik dit heerlijke chocolade dessert. Het was lekker en gezellig en ik rolde om half 1 mijn bed in. Zaterdag was voor Maikel een drukke dag, hij stond op de Dutch Technology Week broodjes en dergelijke te verkopen en wij moesten nog even wat extra blaadjes brengen. Toen Emmi in bed lag speelde Aukje weer één of ander rollenspel. Zo Leuk!

Verder heb ik eigenlijk geen foto’s meer gemaakt, behalve dan deze van toen Aukje een visje voor opa stond uit te zoeken haha.

Komende week is wederom een drukke week, met onder andere vier verjaardagen, de teamdag van mijn “oude” school wat tevens ook mijn afscheid is, een bezoekje aan het consultatiebureau. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.