Plog: een dagje Amsterdam

Ik krijg regelmatig de vraag wat ik nou toch elke keer in Amsterdam doe, daarom besloot ik laatst om lekker veel foto’s te maken van ons dagje Amsterdam, om te laten zien wat we daar nou steeds uitspoken… 😉 

Woensdag 26 september, we worden op tijd wakker. Wassen, aankleden en ontbijten. Een boterham voor Aukje en Emmi…

En yoghurt met fruit en pure hagelslag voor mij. En voor Emmi, want die staat altijd om hapjes te schooien. L'oreal make-upTijd voor een make-upje. Ik kreeg een nieuw setje Lóreal make-up opgestuurd, dus tijd om te testen! De lippenstift viel me meteen op, ik hou van rood! De eyeliner heeft een bolle punt, waardoor je makkelijk zelf de dikte van je lijn kan bepalen. Ik gebruik zelf meestal een potloodje, dus ik moest even wennen maar het ging makkelijker dan ik had verwacht. Ik had een pikzwarte, strakke lijn. Nou vooruit ik hoefde maar een klein beetje bij te werken met een wattenstaafje 😉 Van de oogschaduw heb ik alleen de zilveren kleur gebruikt, in mijn binnenste ooghoeken. De blush is oranje/bruin en heb ik met mijn eigen kwast aangebracht.

Tadaa! Het resultaat! De lippenstift vind ik vooral erg mooi, helemaal mijn kleurtje!

Tijd om Aukje te schminken, want ze mocht die dag optreden op school. 

De mooiste vis van de zee. Het was erg leuk opgezet en de kinderen deden goed hun best. Aukje was bubbel dus zij zat in een hoekje bellen te blazen hihi. 

Na het optreden snel naar huis om te dweilen. Emmi was bij de opvang, Aukje nog op school dus geen angst voor glibberende kindervoetjes.

Na schooltijd haalde ik Aukje op en reden we door naar het station. Eenmaal in de trein kwamen Monique en Lise erbij, gezellig!

We gingen naar een event van Hasbro, waar we al het nieuwe speelgoed mochten zien en testen. Aukje en Lise begonnen met het versieren van een cupcake, ook belangrijk!

Daarna was er tijd om te spelen. Aukje vond het spel “Trap er niet in” erg leuk. Een spel waarbij je van Play-Doh drolletjes maakt door ze in een vormpje te drukken. Deze zet je op het speelvlak en de speler krijgt een blinddoek om. Door aan een molentje te draaien weet je hoeveel stappen de speler moet zetten en dan is het dus de kunst om niet in de drollen te stappen. Super leuk!

Daarna gingen we naar de My Little Pony ruimte, waar vooral de Zingende Rainbow Dash erg opviel bij Aukje. Inmiddels is het plaatje uit het speelgoedboek geknipt en hoopt ze heel hard dat ze hem voor Sinterklaas krijgt. 

Baby Alive was ook een grote hit. Een baby die je behandelt zoals een echte baby. Leer haar om op het potje te gaan en geef haar liefdevol een flesje. Zoals je ziet kon Aukje dat erg goed 😉 Genomineerd voor speelgoed van het jaar.

Ook deze staat bovenaan het verlanglijstje van Aukje, Show Papegaai Rock-A-Too. Deze FurReal papegaai praat je na en houdt wel van een dansje. Hij heeft meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties. 

We zagen ontzettend veel speelgoed en Aukje vond ook alles even leuk. Deze Lost Kitties waren ook een hit. De katjes hebben ’s nachts honger gekregen en tijdens hun zoektocht naar eten zijn ze in de melk gevallen. Aukje vond het leuk om de katjes uit de klei tevoorschijn te peuteren. Ieder katje heeft daarnaast ook nog een sticker en twee accessoires bij zich. En na het zoeken kan je de klei natuurlijk ook gewoon blijven gebruiken.

Ik dacht dat Aukje deze zwemmende Ariël wel leuk zou vinden, maar ze keek er nauwelijks naar om. Vorig jaar zagen we hier de zwemmende Pinkie Pie voor het eerst, dit jaar mag Ariël lekker in het water plonzen. Leuk om mee in bad te nemen.

Na een uurtje flink spelen was het weer tijd om naar huis te gaan. Aukje vond het geweldig om mee naar Amsterdam te mogen. Ze heeft veel gespeeld en is ontzettend verwend met een leuke goodiebag. Veel speelgoed staat nu ook op haar verlanglijstje voor Sinterklaas.
Op station Eindhoven haalden we nog even een frikandelletje uit de muur (waarmee Aukje ook op de foto wilde, maar dat is echt een hele foute foto geworden dus die bespaar ik je 😉 ) en daarna snel naar huis, naar Emmi en Maikel. Wat een gezellig dagje samen!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.