Als we opnieuw zouden trouwen… *

5 jaar getrouwdDit jaar zijn we vijf jaar getrouwd. Het was een prachtige dag waar ik nog regelmatig aan terug denk. En toch zijn er dingen die we anders zouden doen als we nu opnieuw zouden trouwen. Zo zou ik bijvoorbeeld een hele andere jurk uitkiezen…

Het was de jurk van mijn dromen, echt waar. Vanaf het moment dat ik hem op de paspop zag staan wist ik al dat het mijn jurk was. Ik paste hem meteen en alles wat ik daarna nog aantrok verbleekte bij die eerste jurk. Nadat ik hem nogmaals aantrok wist ik het zeker, dit was hem! En toch, zou ik deze jurk nu niet meer uitgekozen hebben. Want hoe mooi hij ook was, hij was ontzettend onhandig omdat hij zo groot was. Onze receptie was behoorlijk druk en ik kon er niet eens doorheen met mijn jurk om naar het toilet te gaan. Niet zo handig…

Nee, als we nu weer zouden gaan trouwen dan zou ik een prachtige, lange, kanten jurk kiezen. Met een open rug of een korsetsluiting. Ik zou nog steeds een halter willen, want strapless vind ik niet zo mooi en de jurk moet mooi aansluiten. Een strak korset is een must dan, maar dat is een ander verhaal 😉  Zo vind ik bijvoorbeeld deze jurk erg mooi! Daarbij past deze sandalette volgens mij perfect (die wil ik eigenlijk sowieso, want WAUW!) en mijn haar en make-up zou ik hetzelfde houden zoals ik het vijf jaar geleden had.

Als ik voor Maikel een trouwpak uit zou mogen kiezen, dan zou ik eerlijk gezegd niet veel anders doen. Hij had een prachtig tweedelig, donkerblauw pak en koos er zelf een gilet bij. Daar zou ik nou nooit zijn opgekomen maar het stond hem zo mooi! Hij kocht geen speciale schoenen, omdat hij nog een net paar schoenen had en dat zou ik nu wel anders doen. Ik zou bijvoorbeeld een mooie cognac kleurige schoen van Van Bommel schoenen erbij kiezen. Dat kleurt mooier bij donkerblauw dan zwart. Sowieso houd ik wel van nette herenschoenen, alleen zou hij zelf denk ik eerder voor een paar casual Floris van Bommel schoenen kiezen. Maikel houdt namelijk niet van dat hele geklede, voor hem mag het iets informeler zijn.

Verder zou ik mijn collega’s niet meer alleen op de receptie uitgenodigd hebben, maar op het feest. Nu had ik namelijk helemaal geen tijd om met ze te kletsen en dat vond ik erg jammer. Verder kregen onze gasten blijkbaar geen koffie op het feest, wij wisten daar niks van dus ook dat zou ik anders doen. En verder? Verder was onze bruiloft echt helemaal perfect!

Wat zou jij anders doen als je opnieuw zou trouwen?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.