5 manieren om je buik te verbergen

tule damesrok“Bent u zwanger mevrouw?” Mijn blik zei waarschijnlijk nog niet genoeg want toen ik ontkennend antwoordde zei het meisje doodleuk “Oh, dat lijkt wel zo”. Tijd om die buik te verbergen!

Ik geef er maar aan toe, die buik is voorlopig nog niet weg. En dan kan ik twee dingen doen, strakke kleren blijven dragen en het risico lopen dat ik deze vraag nog veel vaker ga krijgen, of mijn kleding aanpassen zodat mijn buik minder opvalt. Nou heb ik natuurlijk al langer last van mijn buik, dus inmiddels ben ik een expert in het verbergen ervan. Of je nou een beginnend zwangerschapsbuikje wilt verbergen of dat je om een andere reden je buik wilt verbergen, met deze tips gaat het je lukken!

  1. Koop hoge broeken en rokken. Een heupbroek, accentueert juist je buikje en als die broek dan ook nog een tikkie te strak zit dan hangt dat buikje er ook nog eens overheen. Niet zo flatterend. Koop je broeken met een ‘high waist’ dan valt de broek precies over je probleemgebied heen en valt deze minder op. Pluspuntje, je hoeft je ook niet meer druk te maken dat je ondergoed boven je broek uit komt 😉
  2. Ideaal in deze tijd van het jaar. Draag een lange sjaal. Deze hangt simpelweg voor je buik en daardoor valt hij niet op.
  3. Koop shirts die wat wijder vallen maar onderaan toch een elastieken band hebben. Ik ben zelf enorm fan van deze tops (no spon, gewoon enthousiast). Deze verbergen je buikje echt perfect en zijn toch vrouwelijk. Vestje of blazer er overheen en je staat er toch leuk op.
  4. Wat wijder vallende shirts die gemaakt zijn van soepele stof kan je vaak aan de voorkant losjes in je broek stoppen. Hierdoor hoef je geen vormloze tent aan die jouw figuur ook vormloos maakt, maar creëer je toch een taille zonder dat je buikje teveel opvalt.
  5. Je kan natuurlijk ook gewoon corrigerend ondergoed kopen.  Nog lekker warm ook!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.