De adventskalender van My Jewellery

adventskalender my jewellery

Als het op cadeautjes aankomt ben ik net een klein kind hoor, ik ben gek op verrassingen! Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij ik word van adventskalenders en dan al helemaal van adventskalenders vol met sieraden en accessoires…

Het is bijna zover, de advent periode. Overal vliegen de leukste adventskalenders je om de oren en ik moet mezelf dan ook elk jaar enorm inhouden om niet alle kalenders te kopen die ik tegenkom. Ik vind het gewoon zo leuk! En hoewel het me tot nu toe aardig is gelukt om met een grote boog om alle beauty adventskalenders heen te lopen, heb ik nu toch een adventskalender speciaal voor vrouwen in huis. En dan geen kalender vol chocolade of make-up, nee beter nog, een adventskalender vol met sieraden en accessoires! Hoe leuk is dat?!

MY JEWELLERY

Dit is niet de eerste adventskalender die ik van My Jewellery heb gekregen, want vorig jaar was ik ook al een van de gelukkige dames die er eentje mocht reviewen. Dit jaar was het een stuk lastiger, want er zaten twee kleine dametjes te azen op alle cadeautjes. Heb ik een keer iets voor mezelf, moet ik het nog delen πŸ˜‰ Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik gek ben op My Jewellery, ik heb meerdere favoriete kledingstukken in mijn kast hangen van dit merk en krijg nog regelmatig de vraag waar ik het gekocht heb als ik ze draag. Je begrijpt dat ik ontzettend nieuwsgierig was naar de adventskalender. Ik liet weten dat ik graag de gouden variant wilde ontvangen en vanaf dat moment kon ik eigenlijk nauwelijks wachten om hem te openen.

my jewellery adventskalender

ADVENTSKALENDER

Voor het derde jaar op rij heeft My Jewellery een geweldige adventskalender gemaakt, vol met 10 van de leukste My Jewellery goodies waaronder sieraden en accessoires. De adventskalender kost € 49,95 maar heeft een totale waarde van € 138,50. Je kunt kiezen voor een zilveren of gouden adventskalender en doordat de kalender zelf er feestelijk uitziet, maar hij ook nog eens in een mooie geschenkdoos is verpakt, is dit het perfecte cadeau voor de feestdagen!

DE INHOUD

Maar wat zit er nou eigenlijk in? Ik koos voor de gouden variant en dus kreeg ik alles in goudkleur:

  • Twee kettinkjes
  • Een hangertje
  • Drie paar oorbellen
  • Een ring
  • Twee armbandjes
  • Een scrunchie
scrunchie my jewellery

WAT VIND IK ERVAN?

Voordat ik nog maar de kans kreeg om de sieraden zelf om te doen, liepen mijn meiden er al mee weg. Uhm, hallo? Dit was toch voor mij? Gelukkig kon ik ze omkopen en kreeg ik mijn sieraden terug πŸ˜‰ Aukje mocht de scrunchie houden en Emmi het kralenarmbandje. De rest hou ik lekker zelf! De LOVE oorbellen zijn overigens wel iets uit mijn comfortzone, maar daarom des te leuker voor de feestdagen. dan mag het best allemaal wat uitbundiger toch?

Wat vind jij van de adventskalender en zou jij hem ook wel als cadeautje willen krijgen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.