Heb jij al ontdekt wat lingerie voor jou kan doen?

lingerie

Lippenstift en lingerie. Twee ultiem vrouwelijke items waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Sterker nog, om de een of andere reden blijf ik maar nieuwe lipsticks kopen en word ik keer op keer verliefd op een nieuw lingeriesetje die ik dan móet hebben. Maar zeg nou zelf, je voelt jezelf toch ook veel mooier wanneer je iets moois draagt?

Ik verstopte mezelf

Toen ik net voor de tweede keer moeder was geworden, kon het me allemaal net even wat minder schelen hoe ik eruit zag. Ik leefde voor de kinderen en kwam zelf op de laatste plek. Voor veel vrouwen vast een herkenbaar verhaal. Na een paar jaar keek ik in de spiegel en was ik niet zo blij met wat ik zag. Sterker nog, ik probeerde mezelf te verstoppen. Wijde kleding, weinig tot geen foto’s en ik deed maar weinig leuke dingen voor mezelf. Daar moest verandering in komen!

hunkemoller lingerie

Welkom terug, Charlotte!

Ik begon met sporten en kwam daardoor zowel letterlijk als figuurlijk weer beter in mijn vel te zitten. Ik kreeg weer zin om leuke dingen te gaan doen en om mezelf leuk aan te kleden. Die te grote bh’s werden eindelijk de deur uitgegooid (hallo cupmaat kleiner dan voor de zwangerschappen 🙁 ) en ik nam de tijd om mezelf nieuwe lingerie aan te laten meten. Ik wist mijn eigen maten immers niet meer, dus ik liet mezelf adviseren en koos prachtige setjes voor mezelf uit. Langzaam maar zeker werd ik weer Charlotte, in plaats van alleen nog maar mama.

lingerie hunkemoller

Liefde voor jezelf

En inmiddels zijn we gelukkig wat jaren verder en is mijn liefde voor mezelf alleen maar gegroeid. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en je zult het bijna niet geloven maar daar heeft mooie lingerie zeker aan bijgedragen. Wanneer je namelijk een prachtig setje draagt, dat goed past, dan voel je jezelf mooi en zelfverzekerd. En dat straal je dan ook uit. Misschien denk je nu wel ‘wat een onzin’, maar probeer het eens. Ga eens in die oude bh voor de spiegel staan en kijk eens goed naar jezelf. Wat zie je? Wat voel je? Doe daarna hetzelfde maar dan in lingerie waarin je jezelf mooi voelt. Want als jij jezelf mooi voelt, dan straal je dat ook uit. En dat is wat jij in de spiegel zult zien! Een mooie, stralende vrouw!

Kerstcadeau

Dus, mocht je nog twijfelen dan weet je nu wat je te doen staat. Ren nog snel naar de Hunkemöller voor een last minute kerstcadeau aan jezelf. Zij hebben tegenwoordig echt prachtige en goed betaalbare lingerie. Mooie setjes voor dagelijks, maar ook spannendere setjes voor de slaapkamer. Zoek iets moois uit waarvan je zeker weet dat je jezelf er mooi in gaat voelen en trek het aan tijdens de feestdagen. Ik weet zeker dat de complimentjes je om je oren zullen vliegen. Geniet ervan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.