Lucardi kindersieraden + winactie!

fotodagboekAukje is een echt meisje-meisje. Ze doet niks liever dan toekijken als ik mezelf opmaak (en natuurlijk af en toe ook even met de kwast over Aukjes gezichtje heen ga) en ook mijn sieraden wil ze maar al te graag om. Een tijdje terug kochten we al een aantal kralenarmbandjes voor haar, maar nu ze ook ineens mijn ringen in beslag ging nemen werd het tijd voor echte kindersieraden.

Het kwam dus mooi uit dat Aukje op 15 november jarig was, want zo kon ze een mooie ring aan haar peettante vragen. We gingen de zaterdag voor Aukjes verjaardag op pad en liepen als eerste bij Lucardi naar binnen. We kregen een flinke bak met schattige ringetjes voor onze neus en vonden al meteen de ring met de vlinder het mooiste. Aukje vond hem ook erg mooi en binnen 10 minuten stonden we weer buiten, missie geslaagd!kinderringEen week later kregen we van Lucardi ook nog een leuk verjaardagscadeautje, we mochten namelijk een mooi setje uitzoeken uit de kindercollectie. Dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! We gingen rondsnuffelen op de website en kwamen erachter dat ze echt ontzettend veel leuke kindersieraden hebben. Oorbelletjes vielen af omdat Aukje geen gaatjes heeft, een ketting vind ik nog een beetje eng op deze leeftijd dus zochten we een mooi armbandje uit met bijpassende ring. kindersieradenAl snel werd het pakketje bezorgd en als verrassing zat er ook nog een leuke knuffelbeer bij! Aukje dubbel blij natuurlijk. Meteen wilde ze het armbandje en de ring om. De eerste 5 minuten moest ze er nog even aan friemelen, maar daarna had ze niet meer in de gaten dat ze het om had en werd er lekker verder gespeeld. Elke keer als ik vroeg “waar is je mooie ring?” dan liet ze hem even trots zien, zo schattig!kindersieradenWinactie!

Zoek jij nou ook nog iets leuks voor je (klein) kind als schoencadeautje, voor 5 december of voor kerst? Doe dan mee met deze winactie. Je kunt namelijk een giftcard van Lucardi winnen ter waarde van €20,-, daarmee kan je zelf natuurlijk ook de leukste kindersieraden kopen. Laat in een reactie weten dat je meedoet en like de facebookpagina van Aukjeswereld. Je kan meedoen tot en met 1 december, de winnaar krijgt op 2 december persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Voor extra winkansen kan je Aukjeswereld volgen op Twitter en Instagram.

P.S. Vanavond om 18.00 uur komt er nog een leuke winactie online…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.