Winactie: Noppies shirt!

winactieDe dure decembermaand is in zicht. Overal is iedereen al druk aan het shoppen voor 5 december en misschien zelfs al wel voor kerstmis. Ik vind het zelf altijd erg leuk om cadeautjes te krijgen, maar ik vind het nog leuker om cadeautjes weg te mogen geven. Vanochtend kwam er al een leuke winactie online, en nu komt deze gave winactie er nog bij.

winactieVan Noppies mag ik namelijk dit leuke shirt weggeven in maat 116. Het shirt is turquoise en op de borst staat de tekst “sparkle & shine” met pailletjes geschreven. Erg leuk ook voor de feestdagen. Leuk rokje en bijpassende maillot erbij en je kind staat er weer knap op! Kan je nou niet wachten totdat de actie voorbij is en je weet of je gewonnen hebt? Dan kan je het shirt natuurlijk ook gewoon zelf kopen bij Noppies. Dit shirt is verkrijgbaar in de maten 74 tot en met 128 en je kan kiezen uit de kleuren grijs of turquoise.

Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel, laat een reactie achter dat je meedoet en like de facebookpagina van Aukjeswereld. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 1 december. Op 2 december krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Voor extra winkansen kan je Aukjeswereld volgen op Twitter en Instagramwinactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.