Outfits of the week #1

ootwToen ik mijn diary van gisteren in elkaar aan het zetten was, viel het me op hoe weinig ik zelf eigenlijk op de foto sta. Ik laat precies zien wat we de hele week hebben gedaan en hoe Aukje eruit zag, maar hoe zag ik er zelf eigenlijk uit? Dat laat ik vandaag zien in deze eerste OOTW; outfits of the week, moms version.ootwMaandag gingen we zwemmen. Ik droeg die dag dus niet heel veel meer dan een bikini. Omdat ik (gelukkig) geen bikinifoto heb, heb ik een beetje gesjoemeld en een outfitfoto gemaakt van zondag. Een simpel shirtje (van het merk Cream) met een simpele spijkerbroek (MET). Enkellaarsjes van Dolcis eronder en klaar.

Dinsdag gingen Aukje en ik shoppen en mocht ik van mezelf weer een keer een legging aan. Ik hou van leggings, maar ze zijn nou eenmaal niet meer zo modieus dus ik wil ze niet meer zo vaak aan. Ik trok mijn rode leren jasje erbij aan en was klaar om op pad te gaan. Overigens kreeg ik wel de vraag of ik van het programma “Over de rooie was…” 🙂ootwWoensdag stond er niets bijzonders op de planning dus droeg ik lekker een oude spijkerbroek (Only) met een zwart shirtje en een zwart vest (Esprit). Gewoon een lekkere relaxed outfit voor thuis.

Donderdag droeg ik dit setje naar mijn werk. Redelijk nieuw nog allemaal en misschien heb je het al voorbij zien komen in deze shoplog, Het shirt is van Anna van Toor en de broek is van Circle of trust. Ik merk wel dat ik nog op zoek mag naar een paar nieuwe schoenen haha… Tips zijn welkom! ootwVrijdag droeg ik alweer een oude Only spijkerbroek en het nieuwe mintgroene shirtje van Geisha. Zo jammer dat je op de foto niet goed ziet hoe gaaf dit shirtje in het echt is. Deze droeg ik trouwens ook tijdens mijn fotoshoot met Aukje…

Zaterdag had ik hetzelfde shirt aan als op de eerste foto dus daar heb ik geen nieuwe foto meer van gemaakt (en ja dat heb ik in de tussentijd gewassen 😉 ) en zondag droeg ik deze jurk van Shoeby. Wederom met dezelfde schoenen haha, tijd voor iets nieuws!

En, wat vind jij de leukste outfit? En is het leuk als ik vaker een ootw overzicht plaats of niet? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.