De favorieten van mama Bianca

Bianca [800x600]Het is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Bianca, die je misschien wel kent van bblogt.nl. Kijk je mee naar de favorieten van Bianca? 

Stel jezelf even kort voor: Ik ben Bianca, ben 31 en mama van een jongen (3) en een meisje (4 maanden). Ik schrijf op mijn blog over de dagelijkse dingen als thuisblijfmoeder van een koningskoppel. Verder vind je op mijn blog veel creatieve DIY’s en leuke spelideeën, maar uiteraard ook wel eens een heerlijke klaagzang of juist dingen waar ik erg blij van word.
Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? http://www.bblogt.nl
Wat is het favoriete kledingmerk voor je kinderen? Ik hou van leuke kleuren, stoere prints en soepele kleding waar de kinderen goed in kunnen spelen. Mijn favoriete kinderkledingmerken zijn Z8 en Tymble ’n Dry.
En het favoriete kledingstuk? Voor mijn kleine dame ben ik gek op rokjes. Dat staat zo schattig bij zo’n kleintje. Maillotje eronder, leuk shirt erop en klaar. Mijn kleine man heeft een gele trui van Claesen’s met een wolf erop. Die vind ik zo gaaf staan bij zijn blonde haar.
Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Als er televisie gekeken wordt staat er meestal Nick Jr aan. De tekenfilms die daar te zien zijn (Paw Patrol, Zack & Quack) kennen geen geweld en zijn over het algemeen nog leerzaam ook.
En je favoriete (voorlees)boek? Dat is een lastige. Wij zijn gek op boekjes dus we hebben stapels prentenboeken en voorleesboeken. Een favoriet is dan toch wel de Gruffalo. Een spannend prentenboek over een muis die een Gruffalo tegen komt.
Wat is jouw favoriete foto van je kinderen?collage op canvas [800x600]Toen mijn jongste een week oud was hebben we een newbornshoot gedaan. Daarvan heb ik één foto op canvas laten drukken en daar ben ik nog steeds helemaal weg van.
Wat is jouw favoriete dagje uit met je kinderen? Een dagje uit waar we allemaal erg van genieten is de dierentuin. We hebben een abonnement op Blijdorp en gaan daar graag naar toe. Soms maar een paar uurtjes, soms wat langer.
Wat is je favoriete binnen activiteit met je kinderen? We zijn gek op knutselen en dat doen we dan ook regelmatig. Van krastekeningen tot raketten, we maken het allemaal. Er staat hier ook standaard een mandje op de eetkamertafel met knutselspullen.
En je favoriete buiten activiteit? We wonen naast een recreatiegebiedje en daar gaan we dan ook graag naartoe. Lekker een rondje wandelen, de kleine dame in de wagen, de kleine man op de step of de loopfiets. Hondjes mee en lekker ravotten in het bos.
Wat is je favoriete speelgoed voor je kinderen? Voor de kleine meid is dat nu vooral Sophie de Giraf. We hebben daar een aantal bijtfiguren van en daar is ze echt gek op. Voor mijn zoontje is dat Kapla. Lekker bouwen en je fantasie gebruiken. Ideaal houten speelgoed waar je alle kanten mee op kan.
En je favoriete spelletje om samen te doen? Knappe koppen vind ik zelf een erg leuk spel. Dit is een bordspel waarbij het niet om het winnen gaat maar echt om het leren van spelregeltjes en gewoon samen lol hebben.
En welke cd vind jij het leukste voor je kinderen? 2 kleine kleutertjes van Monique Smit.
En heb je ook een favoriet liedje? Ik zing al jaren, tot in den treuren, het liedje over de dikke billen van de olifant. Het blijft een grappig liedje en je kunt hem uitbreiden naar meer dieren. Al ken ik niet alle coupletten uit mijn hoofd.  (Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant)
Welk moment van de dag vind jij het fijnste en waarom?
Als we gezellig met zijn allen op de bank zitten. Vaak is dit na het avondeten. Even allemaal ontspannen met elkaar kletsen en daarna gaan de kinderen in bad en naar bed.favorieten vanBianca, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten!

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.