De favorieten van mama Lori

favorieten vanHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Lori, die je misschien wel kent van mamasjungle.nl. Kijk je mee naar de favorieten van Lori? 

Stel jezelf even kort voor: Hi ik ben Lori en mijn gezellige en eigenwijze peutergirl is 2,5. Parttime werk ik als huidtherapeut waardoor ik de andere twee dagen heerlijk thuis kan moederen!

Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? Op Mama’s Jungle kun je mee beleven hoe wij ons leven als gezin continu gezonder, duurzamer en altijd leuker proberen te maken! Een lifestyle blog met een verrassend groen geitenwollensokkenrandje.

Wat is het favoriete kledingmerk voor je kind? Merken? Wat zijn dat? Ik houd van kleur en leuke printjes. Ook vind ik jurken en rokjes schattig staan.

En het favoriete kledingstuk? Die zijn toevallig juist kleurloos. Een zwart poefrokje met kanten laagjes. En de zwartwit geblokte, halflange herfstjas. Die is zo leuk! Gegarandeerd complimentjes op straat.

Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Hilarisch genoeg kijkt peutergirl graag naar filmpjes van play doh eieren die worden uitgepakt (?). Ik vind Dora wel leuk. Of zo’n beer, die heet Ludovic.

En je favoriete (voorlees)boek? We hebben een boekje “Hoera, ik bak een taart”. Die vind ik zo stom en peutergirl vind ‘m zo leuk! Haha. Welke ik zelf leuk vind is Muisje Andersom.

Wat is jouw favoriete foto van je kind? mama's jungleWat is jouw favoriete dagje uit met je kind? Zwemmen doen we eigenlijk te weinig, maar dit vind ik erg leuk om te doen met haar.

Wat is je favoriete binnen activiteit met je kind? Paardje spelen = rondjes rennen binnen. Kleien, knutselen of dansen op muziek samen.

En je favoriete buiten activiteit? Lukraak rond fietsen en dingetjes ontdekken. Ik hoop daarom ook snel op lente!

Wat is je favoriete speelgoed voor je kind? Regenboog van Grimm is op dit moment mijn favoriet. Lekker bouwen met veel creatieve mogelijkheden.

En je favoriete spelletje om samen te doen? We hebben een leuk kleurenspel van Peppa big. Verder puzzelen, Nijntje verstoppertje of met kaartjes en dobbelstenen klooien.

En welke cd vind jij het leukste voor je kind? Kinderliedjes en dierenliedjes. Dat zijn ook de enige kindercd’s die we hebben 😉

En heb je ook een favoriet liedje? Ja, de Zif Zaf. Dat is van een NL kinderprogramma, geloof ik. Ze danst daar zo verschrikkelijk schattig op.

Welk moment van de dag vind jij het fijnste en waarom? Als peuter slaapt en ik even een momentje voor mijzelf heb? Ahh, dat is gemeen! Ik geniet van het samen wakker worden en nog even kroelen en liggen in het grote bed. Ook vind ik het samen eten altijd leuk. Dit vind ik een belangrijk familiemoment. Aandacht aan elkaar, lekker kletsen en genieten van het eten.mama's jungleLori, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten! Die filmpjes van de Play Doh eieren worden hier ook regelmatig bekeken, zo bijzonder… 🙂

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.