De favorieten van mama Nicole

favorieten vanHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Nicole, die je misschien wel kent van everyday-life.nl. Kijk je mee naar de favorieten van Nicole? 

Stel jezelf even kort voor: Ik ben Nicole, 32 jaar, getrouwd met Kevin en mama van Spencer (1)

Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? http://everyday-life.nl

Wat is het favoriete kledingmerk voor je kind? Lastig! Ik vind Lucky nr7 en Zreefer heel leuk. Maar ook de Zeeman, Zara… zoveel

En het favoriete kledingstuk? Ik vind spijkerbroekjes hee cool staan bij onze kleine man. En onlangs heb ik zwarte puma sneakers voor hem gescoord. Zo schattig.

Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Echt TV kijken doen we nog niet met hem, maar hij kijkt op mijn telefoon wel eens Woezel en Pip, dat vind ik zelf ook schattig.

En je favoriete (voorlees)boek? Knuffels, dat is een heel klein boekje met baby Elmo, baby Pino etc etc en die hebben allemaal hun favoriete knuffel. Het is op rijm. Zo cute.

Wat is jouw favoriete foto van je kind?everyday-lifeWat is jouw favoriete dagje uit met je kind? Spencer is nog maar klein, maar ik vind de indoor speelparadijzen dus geweldig. Ik weet dat veel mensen het een krijspaleis vinden. Ik vind het fantastisch.

En je favoriete buiten activiteit? Naar de kinderboerderij.

Wat is je favoriete speelgoed voor je kind? Ik vind zelf die Zoef Zoef dieren geweldig. Zo leuk!

En je favoriete spelletje om samen te doen? Kiekeboe! Omdat hij dan zo moet lachen. En dan smelt ik weer.

En welke cd vind jij het leukste voor je kind? We hebben geen eens een cd-speler. Dus geen idee.

En heb je ook een favoriet liedje? Nee niet echt sorry.

Welk moment van de dag vind jij het fijnste en waarom? Zelf de avonden als ik kan relaxen. Met Spencer samen: als hij in de kinderstoel zit als ik sta te koken en dan hele verhalen brabbelt die niemand snapt behalve hij zelf.Nicole, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten! Wij zijn ook fan van Woezel en Pip, vooral de musical is hier favoriet.

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.