De favorieten van mama Nicole

favorieten vanHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Nicole, die je misschien wel kent van meisje-eigenwijsje.nl. Kijk je mee naar de favorieten van Nicole? 

Stel jezelf even kort voor: Mijn naam is Nicole, ik ben 30 lentes jong en getrouwd met Bart. Wij wonen in een klein dorpje vlakbij Eindhoven samen met onze dochter Fay (bijna 2 jaar) en onze twee golden retrievers.

Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? www.meisje-eigenwijsje.nl

Wat is het favoriete kledingmerk voor je kinderen? Ik heb eigenlijk niet echt 1 favoriet merk voor mijn dochtertje. Ik koop vooral kleding bij de Hema, H&M en Jola Mode. Maar ben ook altijd op zoek naar leuke items van Z8, Like Flo, Mim-Pi, Bomba, enzovoort. Ik hou ervan om (vooral in de uitverkoop) gave items te scoren die normaal duur zijn maar nu betaalbaar.

En het favoriete kledingstuk? Ik heb via instagram een rok gekocht voor Fay, een zwarte poef rok. Vind dat echt een super gaaf ding en hij staat haar ook geweldig! Sowieso houd ik van rokjes bij haar, niet van die zoetsappige, maar leuke stoere rokjes en korte broekjes.

Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Als er iets op tv aanstaat dan is het vaan NickJr. Daarop komen Dora, Paw Patrol en nog meer van dat soort programma’s op. Dat vind ik tot nu toe ook wel leuk om te zien en voor haar is het leerzaam.

En je favoriete (voorlees)boek? De voorleesboekjes van Lieselotje vind ik erg leuk. Ik heb er nu momenteel 3, over het potje, de peuterspeelzaal en jarig zijn. Ze gaan
op rijm en hebben korte zinnen. Een heel vlot boek dus om voor te lezen en Fay vindt ze ook geweldig.

Wat is jouw favoriete foto van je kind?favorieten Deze foto heb ik gekozen niet omdat het de mooiste is. Maar deze heb ik pas geleden gemaakt en geeft weer hoeveel fantasie ze heeft. Daar geniet ik zo van in deze fase, dat ze zelf een spel bedenkt en deze uitvoert. Prachtig gewoon!

Wat is jouw favoriete dagje uit met je kind? Naar de dierentuin, of met goed weer naar het strand of een meer. Ze is dol op dieren en wij ook, dus dat is altijd een groot succes. En water en zand is ook wel een favoriet van ons allen.

Wat is je favoriete binnen activiteit met je kind? Samen knutselen. Ik doe het veel te weinig, maar als we samen knutselen is dat zo gezellig! Muziekje op de achtergrond en een mooi kunstwerk maken!

En je favoriete buiten activiteit? Naar de speeltuin of in de plassen stampen! Dit zijn dingen die kun je makkelijk even een half uurtje doen en dat maakt ze ook zo leuk. Je hoeft er niet ver weg voor.

Wat is je favoriete speelgoed voor je kind? De duplo. Ik ben zelf gek op spelen met duplo en lego, deed dat vroeger al erg veel. En ik vind het dan ook erg leuk om te zien dat zij er ook flink mee bezig is!

En je favoriete spelletje om samen te doen? We spelen vaak verstoppertje of pakkertje. Dan giert ze het uit! Ook verstoppen we Woezel wel eens en dan moet zij hem zoeken. Ik lig dan helemaal dubbel om haar reacties!

En welke cd vind jij het leukste voor je kind? De nieuwste cd van K3! Ik vind die liedjes zelf ook gewoon erg leuk haha.

En heb je ook een favoriet liedje? Rettettettettet!

Welk moment van de dag vind jij het fijnste en waarom? Oeh die vind ik moeilijk. Het ligt er heel erg aan hoe ik geslapen heb en hoe Fay geslapen heeft. Ik vind de ochtend vaak wel erg leuk omdat we dan regelmatig nog even kroelen in bed samen. Maar het uurtje voor ze gaat slapen is soms ook erg leuk. Vooral als we samen gaan douchen en daarna nog even gek doen op ons bed.meisje eigenwijsje Nicole, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten! Die boekjes van Liselotje vind ik ook erg leuk, Action verkoopt ze vaak! Die van het potje ken ik al bijna uit mijn hoofd hihi.

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.