De favorieten van mama Saskia

favorieten vanHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Saskia, die je misschien wel kent van twinkelbella.nl Kijk je mee naar de favorieten van Saskia? 

Stel jezelf even kort voor: Hoi, ik ben Saskia, 30 jaar oud en mama van een zoon genaamd Senna (4) en een dochter genaamd Sophia (7mnd). Ook ben ik gelukkig getrouwd met Vincent.

Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? Dagelijks blog ik op de blog twinkelbella.nl Ik schrijf hier over het moederschap, mijn lieve kindjes en alles dat mij bezig houdt.

Wat is het favoriete kledingmerk voor je kinderen? Voor Sophia kopen we graag kleding van Lief! Omdat de kwaliteit goed en mooi is. Voor onze zoon zijn we gek op Tommy Hilfiger en kleding van de Zara.

En het favoriete kledingstuk? Ik ben dol op jurkjes en rokjes en vind het dan ook super dat ik mijn dochter in deze kledingstukken kan kleden. Voor mijn zoon houd ik van een spijkerbroek met een mooie blouse, dat staat hem zo leuk.

Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Sinds wij Netflix hebben, is dit vrijwel het enige dat er nog opkomt. Ik laat mijn zoontje wel vaak uit een of twee kinderseries kiezen omdat anders de keuze zo groot is. Mijn favoriete televisieprogramma voor hem is Caillou. Ik kende dit zelf eerder niet, maar het is een vrij rustig programma voor kinderen met onderwerpen die zich afspelen in een kinderleven.

En je favoriete (voorlees)boek? Gonnie het gansje! Voordat ik moeder werd had ik er nog nooit van gehoord, maar ik vind het geweldig.

Wat is jouw favoriete foto van je kinderen?favorieten vanNiet de allerbeste foto, maar voor mij wel de mooiste. Senna heeft het met de komst van zijn zusje best een beetje moeilijk gehad. Op bovenstaande foto wilde hij haar voor het eerst echt oprecht knuffelen en kussen <3.

Wat is jouw favoriete dagje uit met je kinderen? Echt een dag uit met beide kinderen hebben wij nog niet gedaan. Wel vind ik het heel fijn om met de kindjes en mijn man naar het bos te gaan om te wandelen. Daar houden we allemaal heel erg van.

Wat is je favoriete binnen activiteit met je kinderen? Met de duplo, samen dingen bouwen. Boekjes lezen, of gewoon lekker aan tafel knutselen.

En je favoriete buiten activiteit? Ik ben geen moeder die veel naar de speeltuin gaat. Ik kan er gewoon lekker van genieten om in onze eigen tuin te spelen.

Wat is je favoriete speelgoed voor je kinderen? Ik vind duplo zelf ook ontzettend leuk. Wij hebben de treinset en hebben daar zo onwijs veel plezier van gehad. Ik kan niet wachten totdat Sophia en ik ook samen met de duplo kunnen spelen. Sinds kort hebben wij ook Tiptoi met het interactieve getallen boek. Zo leuk om te zien hoe veel Senna daar van leert.

En je favoriete spelletje om samen te doen? Puzzelen. Vooral toen ik nog zwanger was zaten Senna en ik dagenlang in de woonkamer op de grond te puzzelen met een muziekje aan. Heerlijk rustgevend vond en vind ik dat.

En welke cd vind jij het leukste voor je kinderen? Om eerlijk te zijn hebben wij geen cd’s. Wij luisteren wel graag kinderen voor kinderen op Spotify.

En heb je ook een favoriet liedje? Ik wil een kangoeroe en op een onbewoond eiland.

Welk moment van de dag vind jij het fijnste en waarom? Oeh, die vind ik lastig. Ik vind eigenlijk alle momenten wel iets hebben. Als ik echt moet kiezen, kies ik voor de middag als Senna weer thuis komt uit school. Vaak is Sophia dan ook wakker en is het gewoon gezellig in huis.favorieten vanSaskia, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten! En ik wil een kangoeroe was vroeger ook een van mijn lievelingsliedjes trouwens 🙂

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Vanmiddag komt er nog een artikel online.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.