De favorieten van mama Yvonne

yvonneHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Yvonne. Kijk je mee naar haar favorieten?

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Yvonne van Kakerken en ben trotse mama van ons lieve draakje Sjors. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Tom (31) en Sjors is pas 2 geworden. Ik werk op een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang en daarnaast dans ik graag!

Mijn favoriete kledingmerk voor Sjors is Z8, maar vind ook vaak leuke kleding bij Shoeby en H&M. Quapi vind ik ook geweldig.

Haar favoriete kledingstuk vind ik jurkjes… Zitten lekker soepel om in te klimmen en klauteren… Met daaronder een legging en stoere sneakers

Meest favoriete televisieprogramma voor kids vind ik het Zandkasteel… Leuk en educatief te gelijk, Sjors haar favoriete tv programma is Bobo

Favoriete voorleesboek zijn de boekjes van Nijntje, maar op mijn werk lees ik graag de Wiebelbillenboogie voor en Vos en Haas op zoek naar koek

Dit is mijn favoriete foto van SjorsHFS 121Favoriete dagje uit is naar de dierentuin!

Favoriete binnen activiteit is samen knutselen of dansen

Favoriete buiten activiteit is naar het bos, strand, speeltuin of kinderboerderij.  Gaan er altijd wel op uit als we vrij zijn.

Favoriete speelgoed is zoef zoef dieren, maar samen kleien vinden we ook erg leuk

Favoriete spelletje is een visspel… Zo leuk hoe ze die visjes dan vangt…Maar spelen ook graag memory

Leukste cd is die van de musical van Pippi Langkous en de cd van Bobo

Favoriete liedje is ‘Billen van de olifant ‘ lekker dansen samen

Fijnste moment van de dag is na een dag werken nog even met z’n 3tjes spelen en dansen voor het naar bed gaan

Yvonne, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten! En wat een prachtige foto is dat van jullie mooie meisje!

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.