Our diary #7: lekker veel buiten

Fijne moederdag! Afgelopen week was het eindelijk weer mooi weer, dus we waren lekker veel buiten. Kijk je mee naar onze week? Het zijn dit keer extra veel foto’s!

Zondagochtend speelde ik even fijn met mijn meisje op de bank.In de middag bracht ik Emmi weg en ging ik gezellig met Aukje op pad…We gingen naar het parktheater in Eindhoven, want daar was Peppa Pig!Super leuk!Maandag gingen we met z’n allen even naar Coppelmans.Samen lekker gekke bekken trekken in de auto!En een broodje eten bij Bakker Bart.Aukje kreeg een bijzonder snoepje en een nieuwe zonnebril haha. Gek ding!En omdat Emmi de wandelwagen en de maxi cost vreselijk vindt, had ik de draagdoek meegenomen. Gelukkig maar!Met z’n allen in de lift.Dinsdag keken we Aukjes oude foto’s terug en kwam mijn moeder nog om te helpen, zodat ik wat was weg kon werken.Woensdag was het lekker weer! We begonnen de dag binnen…Maar verhuisden al snel naar buiten. Even stukje fietsen en wandelen.Tussendoor even naar huis om Emmi te voeden en de warme jas uit te trekken.En een broodje te eten op het terras 🙂Emmi sliep dus we konden weer verder wandelen…Nog even bij de schaapjes kijken.En pauzeren met een heerlijk ijsje! Weer terug naar huis!Maar onderweg moesten we natuurlijk even stoppen om paardebloemen weg te blazen.En bloemen te plukken.Eenmaal thuis moest er nog even geknuffeld worden. Donderdag ging Aukje weer naar mijn ouders.En speelde ze lekker in de speeltuin.Vermoeiend joh!En dat vond Emmi ook haha.Vrijdag was Aukje naar het kinderdagverblijf en probeerde ik wat achterstand weg te werken…En zaterdag hadden we eerst nog een kraamvisite en de rest van de dag speelde Aukje lekker veel buiten op de Hoeve.

Vandaag is het moederdag dus ga ik met mijn moppies even naar mijn moeder. Verder wil ik deze week naar de Efteling, naar de kleuterbios en gaat Aukje waarschijnlijk ook nog naar Dirk Scheele.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.