Our diary #10: pfffffff…

De titel zegt het al een beetje, afgelopen week was nogal drukjes. Niet zozeer met activiteiten maar vooral met een onrustig klein meisje hier, dus ik heb helaas maar weinig foto’s gemaakt. Volgende week hopelijk weer meer, voor nu moet je het hiermee doen… ๐Ÿ˜‰

Zondag gingen we naar het Telekids familiefeest. Hoe dat was dat kon je vrijdag al lezen. Maandag lag Emmi na de ochtendvoeding zo lekker te slapen. Heerlijk om te zien!Aukje hielp opa en grote neef Daan even mee met de asperges. 
Dinsdag ging ik met Emmi naar de osteopaat en maakte ik de hele dag eigenlijk geen foto’s. Woensdag hadden we in de ochtend gezellig kraamvisite van lieve Bregje en knappe Laurens. Daarna gingen we naar de verjaardag van mijn tante waar Aukje lekker speelde met de oude lego, waar ik vroeger ook mee speelde als ik bij mijn oom en tante was.  Omdat Aukjes opa ook jarig was, gingen we daar lekker eten. En tijdens het koken waren de kinders braaf aan het kleuren ๐Ÿ˜‰
Donderdags is Aukje altijd bij opa en oma en omdat de caravan nog op de oprit stond wilde Aukje daar graag lunchen haha. Overigens deed ze haar middagdutje ook in de caravan.
Hmm, welke aardbei zal ik eens kiezen ๐Ÿ™‚ Hihi, vrijdag lag Emmi, na een flinke huilpartij, even rustig op mijn schoot en toen viel ze zomaar even vijf minuten in slaap. En dat leverde deze grappige foto op. Even een dutje op mijn mamatras ๐Ÿ˜‰En toen ik de Doomoo weer van zolder af haalde wilde Aukje die natuurlijk meteen even uitproberen. 

Komende week zijn mijn moeder en Maikel jarig en staan er nog een paar gezellige afspraken op de agenda. Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.