Our diary #12

Terwijl ik deze diary maak, ligt er een heerlijk slapend moppie op mijn buik. Emmi heeft koorts en wil alleen maar bij mij drinken en slapen, dus ik hou het kort en kruip dadelijk lekker samen met Emmi onder de wol…

Zal ik hier een wekelijkse foto van maken haha. Zo vader zo dochter… Toch jammer dat ik Emmi hier wakker moest maken voor de laatste voeding…Aukje en ik knutselden deze leuke foam figuren. Alleen zaten er ook nog schapen en paarden in de verpakking, maar bij gebrek aan handleiding snap ik niet zo goed hoe die in elkaar moeten haha. Lang leve de Action…En wat doe je als het buiten 30 graden is? Binnen onder een fleecedeken gaan liggen en vragen of papa je wil kriebelen. Fijn zo’n hulpje!
Vermoeiend, dat warme weer!
Zo schattig! Lekker vertrokken voor een goede nacht.Dat gezichtje van Emmi haha. Even samen knuffelen in Aukjes bed, lief!
Eerst tv willen kijken en dan met je rug er naartoe gaan kleien…
Het gezicht van Emmi spreekt boekdelen hier! 🙂 Donderdag mocht Aukje weer naar opa en oma en daar werd fijn geknutseld.En dit duimelotje bleef thuis bij mij.Dit uitzicht vanuit mijn bed, love it!
Gevolg van de inentingen veel slapen, heel hangerig en koortsig…
En we sloten de week af met een vrolijke foam ketting.

Weinig leuke foto’s deze week, hopelijk lukt het me volgende week weer om wat meer foto’s te maken. Vandaag hebben we familiedag, morgen moeten we naar het ziekenhuis voor Emmi haar heupjes en woensdag heeft mijn klas sportdag dus als de meiden mee werken dan wil ik daar wel even gaan kijken. Maar dat hangt dus nog even van vooral Emmi af.

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.