Our diary #14: vakantie!

Afgelopen week waren wij lekker een weekje op vakantie! Wellicht heb je er niks van gemerkt, maar wij waren heerlijk aan het genieten in Center Parcs de Kempervennen. Daarom vandaag pas Our diary, maar wel vol met heerlijke vakantiefoto’s!

Als je op vakantie bent dan moet je het jezelf zo relaxed mogelijk maken toch? Dus we maakten een heerlijk bedje voor de televisie. Aukje vond het heerlijk!We waren samen met onze lieve vrienden op vakantie, dus onderweg stuurde Aukje ze alvast een appje dat we eraan kwamen 😉 En als je in een Center Parcs huisje zit dan ga je natuurlijk lekker vaak zwemmen! Zo leuk! De twee papa’s speelden vooral met de oudste kindjes en de mama’s zaten vooral met de slapende baby’s aan de kant haha. Al vind je hier het bewijs dat Emmi en ik ook echt wel in het water zijn geweest…Even tussendoor een lekker ijsje eten.En samen met Emmi glijden.Aukje is deze week ook weer super lief geweest voor haar kleine zusje. Zo fijn!We hadden een speciaal kinderhuisje, inclusief super gave kinderkamer en leuk speelgoed. Aukje wilde graag in het bovenste bed slapen maar dat vonden wij nog wat te hoog. Dus werd het bovenste bed gebruikt om te spelen.Emmi was ook blij met haar plekje voor de tv.En als Emmi moest drinken, mocht Aukje  natuurlijk ook iets lekkers. Lekker bbq-en met z’n allen. Al hadden we het niet zo handig aangepakt qua bedtijd voor de kids. Nu zaten de mannen bijna heel de tijd alleen. Leermomentje voor de volgende keer zullen we maar zeggen.Lekker ontbijten in het restaurant. Wat we overigens maar één keer hebben gedaan. De rest van de tijd gewoon in ons eigen huisje.Even lekker chillen.We hadden Aukjes fiets meegenomen en daar heeft ze dan ook optimaal gebruik van gemaakt!Een poging tot het maken van een leuke foto… Niet helemaal gelukt…Natuurlijk moesten we ook even midgetgolven. Al waren we zo klaar aangezien Aukje de regels nou niet bepaald correct uitvoerde haha.Als je zonnehoedje een beetje te groot is dat ziet dat er zo uit… 🙂Nog een poging voor een leuke foto…Aukje speelde lekker met (ijskoud) water. Dat was trouwens wel lekker want het was behoorlijk benauwd buiten.En deze zonnebril kregen we bij onze bestelling. Die mocht natuurlijk niet meer af.Nee mama geen foto!Aukje wilde heel graag de dieren voeren. Maar onze held was doodsbang. Kijk hoe hoog ze haar benen optrekt haha. Achterop het karretje! En de mama’s maar lopen hihi. Emmi zat hier overigens niet in de kinderwagen hoor! Maar veilig bij mij in de draagzak.Lekker spelen met zand.En lachen naar John. Heerlijk snoetje!Aukje vond dat ze best wel zelf kon kiezen wat ze wilde eten bij de Italiaan.En op de laatste dag pikte Aukje nog even wat zonnestralen mee. Wat een fijn weekje was dit zeg! De kindjes hebben heerlijk met elkaar gespeeld, de papa’s en mama’s lekker gekletst en de baby’s fijn gebrabbeld. We hebben echt enorm genoten en zullen wel weer even moeten wennen dadelijk thuis. Maar dat komt vast goed!

Natuurlijk zijn dit lang niet alle foto’s van onze vakantie. Wil je meer zien, hou dan vandaag en morgen zeker mijn Instagram goed in de gaten!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.