“Ik ben goed zoals ik ben!” – Mariëlle

Helaas zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen onzeker. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, dus daarom ben ik deze rubriek gestart. “Ik ben goed zoals ik ben!” Waarin ik door middel van een aantal vragen, vrouwen eens heel bewust, positief naar zichzelf laat kijken. Vandaag is Mariëlle aan de beurt…

Wie ben je? 
Ik ben Mariëlle Meray bloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Daarom blog ik sinds 2015 op Me-licious.com. Er verschijnt bijna dagelijks een artikel online over mijn persoonlijke interesses en belevenissen!
 
Als je jezelf zou moeten omschrijven aan de hand van drie positieve woorden, welke zouden dat zijn? 

Hmmm. Ik mezelf omschrijven? Haha je laat me even lachen!

Ambitieus, omdat ik sinds 2016 ben begonnen als zzp’er. Ik hoop van Me-licius ooit mijn fulltime job te kunnen maken. Oprecht, zelf vind ik het erg fijn als mensen recht door zee zijn, zodat je weet wat je aan ze hebt. Ik hoor liever een eerlijke en oprechte mening van iemand zonder dat men deze afzwakt om mij te ontzien. Betrouwbaar,  als ik aan iemand echt iets beloof? Dan kom ik mijn afspraak na. Ik hou niet van te laat komen en ook mijn zakelijke opdrachten wil ik altijd op tijd af hebben.

Noem drie redenen waarom je partner jou heeft gekozen. 
Ik denk allereerst omdat we elkaar aanvullen. Dat gebeurde eigenlijk al vanaf dag 1 van onze relatie. Hij zegt vaak dat ik een groot hart heb en dat ik anderen veel help. Als ik iets voor een ander doe of wat weggeef, dan doe ik dat zonder er iets voor terug te verwachten. Het grappige is dat hij dat ook doet. Dus wij zien echt ons zelf in de ander. Ook vind hij mij een stoer wijf, zoals hij dat altijd zegt. Ik had bijna een kerel kunnen zijn… Als je mijn make-up en emotie weglaat… Zo rijd ik motor, hou ik van klussen en train ik net zo hard als hij doet.
 
Jouw vrienden vinden jou een fijne vriendin omdat:
Ik lekker kan ouwehoeren. Haha dat is het eerste wat ze zouden zeggen. Ik denk eigenlijk ook om de eigenschappen die ik hierboven beschreef. Ik sta graag voor anderen klaar. Maar ondanks dat hou ik mijn vriendenkring klein. Mijn vrienden zijn “echte vrienden” we beschouwen elkaar meer als familie eigenlijk.
 
Jouw collega’s vinden jou een fijne collega omdat: 
Ik hou van aanpakken, ben hands-on en ga geen uitdaging uit de weg. Ik bijt me vast in een probleem tot dat het is opgelost. Ja, soms vinden ze dat ook wel is wat minder fijn hoor… Als zij degene zijn die het probleem hebben veroorzaakt bijvoorbeeld 😉
 
Jouw  partner vindt jou een goede echtgenote omdat: 
Ik ervoor zorg dat alles in huis op rolletjes loopt en omdat ik hou van koken. Ook omdat de deur altijd open staat voor vrienden en familie, hoe druk we zelf ook zijn.
 
Jouw  ouders vinden je leuk als je:  
Erg voor de hand liggend. Als ik lach en gelukkig ben! Ow en als ik gitaar speel of met ze op de motor zit.
 
Wat vind je mooi aan jezelf? 
De moedervlek rechts van mijn mond. Ik heb hem al mijn hele leven en vind hem stiekem toch wel super sexy!
 
Wat vindt je partner mooi aan jou? 
Mijn zelfvertrouwen. Lichamelijk mijn billen. Oeps did i say that?
 
Wanneer voel jij je op je mooist? 
Als ik na het douchen m’n haar gedroogd en in model gebracht heb. Een klein laagje make-up op heb gedaan en m’n favoriete kleding aan heb.
 
Waar ben je goed in? 
Duidelijk communiceren naar anderen. Ik interesseer me in mensen en ben invoelend.
 
Noem een volledig nutteloos iets waar je goed in bent: 
 
 
Wanneer ben je trots op jezelf? 
Als ik mijn eigen dromen nagjaag.
 
Mariëlle, bedankt voor je antwoorden!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.