De meisjes op hout… *

foto op hout“Mama dat ben ik!” Trots wijst Aukje naar de muur, waar een prachtige foto van haar hangt. Ze vindt het geweldig dat er sinds kort niet alleen trouwfoto’s van Maikel en mij op onze slaapkamer hangen, maar ook twee mooie foto’s van Aukje en Emmi. De foto’s zijn op hout gedrukt en ik ben er ontzettend blij mee!

We hebben een ontzettend grote slaapkamer. Dat zeg ik niet om op te scheppen, want geloof mij, er zitten meer nadelen aan dan voordelen. Zo hadden we dus ook nog een aantal kale muren die wel wat decoratie konden gebruiken. Op één muur hangen twee uitvergrootte trouwfoto’s, op een andere muur zit een muursticker, op weer een andere muur hangt een tak met allerlei decoratie en toen bleef er dus nog een kale muur over. Dat er iets van de kindjes moest komen wist ik al snel, maar wat dan? Ik bleef maar twijfelen, totdat ik bij www.muurmode.nl iets mocht uitzoeken. Ik snuffelde even rond en al snel wist ik wat het moest worden!

De naam van de winkel zegt het al, ‘Muurmode’. Een webshop waar je allerlei muurdecoratie kan kopen. Van behang tot muurstickers en dus ook foto’s op canvas of hout. Ik twijfelde even of ik een behang zou laten maken met foto’s van mezelf erop, het lege stuk muur is immers aan Maikels kant van het bed 😉 maar besloot na lang wikken en wegen om toch maar iets met de kindjes erop te kiezen.muurmodeOmdat ik niet zo’n fan ben van canvas, maar ik foto’s op hout wel ontzettend mooi vind, wist ik al snel dat het dat moest worden. En dus ging ik op zoek naar een mooie foto van de meisjes samen. Totdat ik me bedacht dat het misschien leuker zou zijn als ik twee foto’s op zou hangen in plaats van één. Van allebei de meisjes eentje. En dus gingen we met z’n allen de tuin in om een paar foto’s te maken. dat viel natuurlijk niet mee, want als iets moet dan lukt het meestal niet. Maar gelukkig lukte het me om de meisjes op de foto te zetten, precies zoals ze zijn. Niet te gemaakt, niet te geposeerd maar gewoon perfect zoals ze zijn.

Ik koos een mooie maat uit, een maat waarvan de foto verdeeld zou worden over drie planken, omdat ik dat zelf mooier vind dan over twee. Ik bestelde de foto’s en binnen enkele dagen waren ze al binnen, super fijn! Helaas duurde het alsnog een aantal dagen voordat de foto’s ook werkelijk werden opgehangen (ik zal niet zeggen wie zijn schuld dat is 😉 ) maar inmiddels hangen de foto’s en ik ben er zo ontzettend blij mee. Qua kleur passen ze perfect bij de kamer, en eindelijk is die saaie witte muur nu aangekleed.  En vanaf nu kijk ik dus niet meer alleen in Maikels blauwe ogen als ik wakker wordt, maar ook in de mooie ogen van onze twee schatjes.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.