Is het al bijna kerst? Tag

kerstboomEen dik pak sneeuw in de tuin, lekker warme onesie aan, kerstmuziek aan en zo heerlijk samen de kerstboom versieren. Zo zag ons dagje er gisteren uit. Meer kerst dan dat gaat het niet worden hoor! Nou ja, misschien moeten we de gourmetplaat ook maar tevoorschijn halen 😉 Wat er voor mij nog meer bij kerst hoort lees je vandaag in de “Is het al bijna kerst? tag”

Twee jaar geleden bedacht Tamara deze tag en met veel plezier vulde ik hem toen in. Dit jaar vulde ze hem opnieuw in en wederom werd ik getagd, super leuk!

Hoelang nog tot het kerst is?
Nog 12 dagen, wauw dat is echt al bijna!

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Een 8. Ik moet één dag werken en Maikel zelfs twee dus dat is wel jammer. Zonder werken zou het vast een 10 zijn.

Wanneer zet jij de kerstboom op?
Toevallig heb ik dat gisteren gedaan. Normaal gesproken doe ik dat eerder, op 6 december al, maar dit jaar had ik het een beetje druk en kwam het zo beter uit.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Wij hebben een hele mooie nepboom, die heb ik een paar jaar geleden in de sale gekocht. Ik vind dat hij net echt lijkt, met naalden enzo. We hebben er donkerrode en bruine ballen in. Elk jaar wil ik eigenlijk wat nieuws, maar ik vind dit gewoon het mooiste in de boom. En daarnaast hebben Maikel en ik de ballen samen gekocht toen we net verliefd waren dus dat is ook wel een leuke gedachte erachter.

Wat is je favoriete kerstliedje?

Deze vind ik zo leuk maar die hoor je maar weinig op de radio helaas. Maar eigenlijk vind ik alle kerstmuziek wel leuk.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Niet kunnen is een groot woord, maar ik snap niet dat mensen geen boom neer willen zetten. Dat is zo gezellig!

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?
Met Maikels familie gaan we uit eten dus ik ben wel heel benieuwd waar we naartoe gaan. Met mijn familie gaan we altijd gourmetten, maar dat is dit jaar voor het eerst bij ons thuis in plaats van bij opa en oma dus ik moet nog even bedenken of ik nog iets extra’s wil halen. Maar ik vind gourmetten sowieso altijd erg lekker en gezellig, dus dat gaat vast helemaal goed komen. Eigenlijk vind ik het ook wel ontzettend leuk om een avond met Maikel uit eten te gaan, maar we waren weer eens te laat met reageren en nu is alles dus al vol helaas…

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?
Ik ga het liefst heerlijk over de top chique. Helaas denkt mijn familie daar anders over haha dus om niet volledig overdressed te zijn hou ik het maar bij een gewone nette outfit. Al wordt het dit jaar in ieder geval één dag een foute kersttrui inclusief kerstsokken.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Wat mij betreft verandert er zo min mogelijk, Dus lekker met de hele familie aan tafel.

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?
Samen de kerstboom versieren vind ik wel echt een kerstgevoel geven. En het weer van nu werkt er ook wel goed aan mee trouwens, Verder mag Aukje elk jaar een bal uitkiezen voor in haar eigen hysterische kerstboom dus dat is wel een beetje een traditie geworden.

Mocht je het leuk vinden om mijn antwoorden van twee jaar geleden te lezen, dan kan je die hier vinden.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.