Een leuk en origineel kerstkapsel

kerstkapsel

Bij een kerstkapsel denk je misschien al snel aan krullen, glitters, strikjes, goud en bling bling, maar voor kinderen moet een kerstkapsel vooral leuk zijn. En wat is er nou leuker dan Rudolph in je haar? Dus hiermee maakt je kind zeker de blits tijdens het kerstdiner!

Kerstkapsel

Het allerfijnste aan dit leuke en originele kerstkapsel is misschien nog wel dat het ontzettend makkelijk te maken is! Je maakt namelijk een strakke en hoge staart, met een grote donut maak je er een knot van. Ik zou overigens een haardonut gebruiken en geen Dunkin’Donut, anders wordt het zo’n plakkerige bende 😉 In het midden van de knot kan je met behulp van een schuifspeldje een rode pompon vastzetten, als neus. Voor het gewei kan je twee gouden of bruine chenilledraden gebruiken. Even in de juiste vorm buigen en je kan ze zo in de knot prikken. Tot slot kan je twee stickerogen opplakken en je Rudolph is klaar! Aukje vond hem geweldig, dus ik denk dat ik hem zowel met Kerst thuis als met het Kerstdiner op school kan maken hihi.

De finishing touch

Als finishing touch is het natuurlijk helemaal leuk om er een foute kersttrui, een heel kerstpak of misschien wel een ander leuk kerstkostuum bij te dragen. Weet je in ieder geval zeker dat je (kind) geen aandacht tekort komt tijdens het kerstdiner 😉

kerstkapsel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.