Winactie = GESLOTEN een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas

video van sint

“Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.” Dit weekend is het weer zover, Sinterklaas komt met zijn Pieten weer naar Nederland en om dat te vieren mag ik weer twee gepersonaliseerde videoboodschappen van Sinterklaas weggeven. Ik kan alvast verklappen, dé beste manier om je pakjesavond te beginnen! Die glunderende snoetjes als de Sint ze toespreekt zijn goud waard!

De sinterkaastijd

Deze periode is toch wel de meest spannende, gezellig en leuke tijd voor kinderen. Schoentje zetten, het Sinterklaasjournaal kijken, misschien komt Sinterklaas wel even op bezoek op school, het kinderdagverblijf of zelfs thuis. Deze gezellig periode eindigt in de meeste gezinnen met pakjesavond en die kan je ook dit jaar weer met een knaller beginnen, namelijk met een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas!

Video van Sint

Voor het vijfde jaar op een rij beginnen wij dit jaar de pakjesavond weer met deze video. De glunderende snoetjes van de kinderen als Sinterklaas ze persoonlijk aanspreekt en misschien ook wel papa en mama. En wat weet Sinterklaas veel over iedereen! De videoboodschap is niet alleen ontzettend leuk om te kijken met de kinderen, maar ook tijdens het maken heb ik elk jaar al plezier. Je kan wel tot 8 mensen laten benoemen door Sinterklaas en de kinderen vinden het altijd hilarisch als Sinterklaas ook iets over bijvoorbeeld opa en oma zegt, zo leuk!

Zelf personaliseren

Video van Sint bestaat alweer 12 jaar en wat is het een succes! In een paar simpele stappen maak je zelf je eigen videoboodschap. Je kan dus een boodschap maken voor wel 8 personen, super leuk als je als verrassing ook opa of oma laat benoemen door de Sint. Vooral erg hilarisch voor de wat oudere kinderen. Je vult een compliment in, een lekkernij, een hobby en een opvoedtip (optioneel) en Sinterklaas zal overal iets leuks over zeggen. Verder kan je nog wat foto’s toevoegen die in de video terugkomen om het nog persoonlijker te maken, glunderende kinderen gegarandeerd!

video van sint

Sint en piraat Berenstein

Dit jaar staat er weer een nieuw avontuur van Sint en zijn Pieten klaar. Er is keuze uit twee versies, Sint met roetveegpieten en piraat Berenstein of Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes. Daarnaast kan je allerlei leuke extra’s bij de video bijbestellen. Zoals liedjes, verhaaltjes, een speciale verjaardagsboodschap en een gesigneerde kaart en een enveloppe uit Spanje. Je kunt kiezen of je de 12 minuten durende video wilt downloaden of op dvd wilt ontvangen en als laatste laat je Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen. En dan, dan kan pakjesavond 2020 beginnen!

WIN!

Wil jij wel een een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas winnen? Waarin je tot wel 8 personen kunt laten benoemen door Sint? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 16 november. Op 17 november krijgen de twee winnaars persoonlijk bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.