Het perfecte cadeau voor mama *

Cadeau voor mama
“Mama als ik jou dan mis, dan kijk ik naar ons hartje en dan is het weer goed”. Ik geef haar een dikke knuffel en doe daarna de armbandjes om. Eerst die van de meiden, daarna die van mezelf…

Gek op sieraden

Al van kleins af aan ben ik gek op sieraden. Dat heb ik niet van een vreemde, mijn oma is er ook dol op. Ik werd ook wel eens gekscherend ekster genoemd, alles met een beetje glans of glitter vond ik prachtig. Tegenwoordig ben ik nog net zo gek op sieraden maar het hoeft niet meer zo over de top. Ik ben van zilver overgestapt op goud en de schouderlange oorbellen hebben plaatsgemaakt voor wat kleinere exemplaren.

Generatie armbandjes

Onze meiden zijn inmiddels net zo dol op sieraden, dus toen ik van KAYA sieraden iets uit mocht zoeken hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik koos deze prachtige generatie armbandjes uit, voor ons alledrie eentje. Normaal gesproken zou ik voor de kinderen eigenlijk zilver kiezen, maar omdat ik zelf goud draag ging ik voor drie gouden armbandjes. De meiden vinden goud ook mooi en daarnaast is het natuurlijk ook het leukste als we echt hetzelfde armbandje dragen, dus ook dezelfde kleur.

Cadeau voor mama

Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zeker weet wie er nou blijer is met de armbandjes, de meiden of ik. Hoewel deze set natuurlijk het perfecte cadeau voor mama is, waren de meiden toch ook echt door het dolle heen toen ik ze gaf. De oudste heeft hem echt elke dag gedragen sinds ze hem heeft en de jongste moppert ook als ze hem af moet vanwege zwemles. En ik? Ik begrijp ze helemaal, want de armbandjes zijn niet alleen mooi, maar doordat we er alledrie een hebben, hebben ze ook een speciale betekenis.

Dus, mijn tip voor jou, trakteer jezelf voor Valentijnsdag, moederdag, je verjaardag of gewoon zomaar, eens op een mooi sieraad. Samen met je kind, je moeder, je partner, een vriendin of gewoon voor jezelf. Want een mooi sieraad met ook nog eens een mooie betekenis erachter, dat is toch echt het perfecte cadeau voor mama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.